donderdag 20 augustus 2009

We willen geen moskee

Geen moskee in onze buurt!
Eerstdaags opent in de Van Kerckhovenstraat nabij het Stuivenbergplein een nieuwe Pakistaanse moskee. Het betreft niet de zoveelste “garagebox-moskee” maar een grootschalige nieuwbouwmoskee met minaretten incluis. Deze Pakistaanse moskee wordt de vijfendertigste moskee in Antwerpen en de achtste moskee in Antwerpen-Noord. Genoeg is genoeg! Antwerpen-Noord islamiseert in snel tempo. Steeds meer winkels vermelden Arabische opschriften; het straatbeeld wordt bepaald door Arabisch sprekende mannen in djellaba en gesluierde vrouwen en op iedere hoek van de straat is er wel een moskee, een Marokkaanse of Turkse vzw of een koranschool. Antwerpen-Noord is niet alleen de vergaarbak voor alle overlast en problemen die men elders niet wil (prostitutie, drugopvang, daklozen, politieke vluchtelingen, …) maar wordt langzaam maar zeker een islamghetto waar de Vlaamse en Antwerpse bevolking zich steeds minder thuis voelt.Het geld van de vzw Islamic Association…. De prestigieuze Pakistaanse nieuwbouwmoskee kost handenvol geld. Velen vragen zich af waar deze vzw het geld vandaan haalt om zo’n groot gebouw op te trekken? Enkele jaren geleden namen verschillende leden van de raad van bestuur van de vzw Islamic Association ontslag omdat er een gerechtelijk onderzoek naar hen werd gevoerd omtrent de financiĆ«le witwaspraktijken en zwart geldcircuitsrichting Pakistan. De vraag is en blijft: waar komt het geld vandaan?

1 opmerking:

  1. “Amsterdamse met haar hart op de tong en beide benen op de grond” draagt de islamitische hoofddoek, dus zo stevig zullen haar beide benen inderdaad niet op de grond staan. Weet deze mevrouw dat de nazi-ideologen grote bewonderaars waren van de islamitische politieke doctrine en zich dus lieten inspireren door de koran? Er loopt een direct ideologisch lijntje van haar profeet naar Hitler en al zijn misdaden zijn dus gerelateerd aan de misdaden van Mohammed. Een totaal afgekloven en domme vergelijking dus waarmee zij zichzelf in de islamitische voet schiet.

    Wilders heeft de koran met Mein Kampf vergeleken, omdat de koran wel degelijk haat en ongelijkheid verkondigt. En niet enkel haat en ongelijkheid maar eveneens door Allah gewenste moord en doodslag onder “ongelijken” aan moslims. Dus waarom moet hem de mond worden gesnoerd? Omdat hij ongelijk heeft (wat niet het geval is) of omdat dit figuren zoals deze mevrouw en anderen beter uitkomt? En waarom komt hen dit beter uit? Wat is hun agenda? Hoe kan het blootleggen van haat zaaien in vredesnaam haat zaaien worden genoemd?

    Wilders klaagt individuele moslims niet aan maar de perversiteiten van de politieke islam, die hij verafschuwt en die door elk weldenkend mens verafschuwd zouden moeten worden. Wilders verzet zich tegen verdere verspreiding van deze gevaarlijke en fatale ideologie, en gelijk heeft hij. Ik steun hem en figuren zoals deze mevrouw geven mij alleen maar zetjes in de rug om deze steun te continueren.

    BeantwoordenVerwijderen