maandag 24 augustus 2009

Helemaal geen kinderbijslag naar welk land dan ook,woont men niet Nederland GEEN TOESLAG.

Kinderbijslag compleet afschaffen en schoolgeld/studiekosten afschaffen. Niet leren/studeren, dan werken. Geen werk, dan passend werk toewijzen. Werk weigeren, geen uitkering. Crimineel gedrag: straf en, indien van toepassing, waarschuwing voor pa en ma. Bij volgend strafbaar feit ook pa en ma straffen. Allochtoon: hele gezin terug naar land van herkomst, autochtoon: werkkamp, incl. ouders indien van toepassing. Hoe moeilijk kan het zijn?
Hele dorpen in turkije leven van onze kinderbijslag,er zijn gevallen bekend van doktoren die tegen een flinke vergoeding valse geboorteaktes maakten,alleen om de kinderbijslag uit nederland.Maar zoals gewoonlijk zit Den Haag weer te slapen,in dit geval al minstens 30 jaar,Gaan ze de teveel ontvangen bijslag nog terugvorderen? Eindelijk en terecht met al dat gesjoemel van marokkanen en turken met kinderbijslag had allang aangepakt moeten worden en het zijn niet alleen de marokkanen en turken de pakistanen zijn nr.one ook anderen uit midden-oosten kunnen er wat van sjoemelen met kinderbijslag allemaal mensen die in ons land blijven wonen velen die wel werken en anderen weer niet klagen en afgeven dat kunnen ze als geen ander tijd terug in engeland hebben ze velen kunnen ontmaskerenen hier had het veel eerder moeten gebeuren...Wat zal Pechhold daar van zeggen?Dit is namelijk de man die zeer voor de moslims is.Ons tot na 65 ste jaar te laten werken, en heel erg voor Turkye,dat snel bij de EG moet komen.Nu heeft men bij de 3 stoelen D66,weer redenen om tegen te stemmen,daar winnen ze zeker nog meer stemmen mee van allochtonen,let maar op. Molsim famileies hebben hele ritsen aan kinderen. Nederlanders niet meer, op een enekele na. De pot wordt derhalve oneerlijk verdeeld. Kinderbijslag voor twee kinderen en daarmee basta. Dan houden we gelijk wat meer geld over voor de vergrijzing. Oudjes die het verdienen! Die keihard gewerkt hebben om deze maatschappij tot stand te brengen!!De linkse partijen houden zich wel op de achtergrond om maar niet tegen de scheenbenen van de medelanders te schoppen,want dat zou stemmen van deze bevolkingsgroep kosten.Stoppen met KB naar het buitenland.
HELEMAAL AFSCHAFFEN die kinderbijslag in het buitenland. Het is toch te gek voor woorden.Ze hebben meestal al 6 kinderen of meer en dat kost al handen vol geld aan kinderbijslag.Daarom blijven ze maar bruiden importeren en kinderen maken, wij betalen wel. Het moet stoppen.

1 opmerking:

 1. Door de polygamie, en sociale verhoudingen die de islamitische wereld gebruikelijk zijn (nauwelijks middenklasse), heb je in het tribale gebied van de Pashtun )stam waartoe de Talib'aan behoren) jaarlijks 30.000 tot 50.000 "overtollige" jonge mannetjes.
  Koren op de molen van de Taliban.
  Die vertellen deze achtergebleven, van haat en afgunst vervulde ettertjes wel even wiens "schuld" het is.

  Onuitroeibaar.
  Dit houdt pas op als de islam in elkaar klapt.
  Modernisering acht ik uitgesloten; de islam begon 1400 jaar geleden als retrogade, reactionaire kracht, en is dat ook altijd gebleven.
  Ook de globalisering lijdt binnen de islam alleen maar tot de versterking van de reactionaire krachten; niet tot modernisering.

  BeantwoordenVerwijderen