vrijdag 21 augustus 2009

De 'vreedzame' islam ontmaskerd - UITKIJK

De 'vreedzame' islam ontmaskerd


Startpagina
Algemeen en politiek
Natuur, milieu en gezondheid
Islam ontmaskerd
Multiculturele chaos
DIVERSEN

10-08-2009 15 reactie(s) van lezers
Het gaat prima met Europa. En Nederland...
Het aantal moslims binnen de Europese Unie zal de komende veertig jaar verviervoudigen. In 2050 is een op de vijf inwoners (20%) van de EU moslim. In Groot-Brittannië, Spanje en Nederland zal dat percentage zelfs nog veel hoger liggen. Dat schrijft de Britse krant The Daily Telegraph op basis van eigen onderzoek.ImmigratieVorig jaar was 'slechts' vijf procent van de inwoners van de EU muzelman. Dat komt neer op 25 miljoen personen. Ongeveer 850.000 daarvan wonen momenteel in Nederland. In 2050 hangt volgens de Britse krant twintig procent van de bevolking het islamitisch geloof aan. De ontwikkeling is vooral toe te schrijven aan de massale en ongeremde immigratie uit moslimlanden en het hoge geboortecijfer onder moslims.Demografische tijdbomCritici zien de uitkomsten van het onderzoek als het zoveelste bewijs van de falende aanpak van de 'demografische tijdbom', zoals de verspreiding van de islam binnen de EU wordt gezien. Experts waarschuwen dat de toename van het aantal moslims in de EU zal leiden tot ingrijpende veranderingen op het gebied van onder andere mensenrechten, onderwijs, buitenlandse politiek en sociale zekerheid, schrijft de krant. Frankrijk is het land met de grootste moslimpopulatie van Europa. Daar is nu al tien procent moslim.
15 reactie(s) van lezers Reageren
Reacties van lezers
door Moedeloos... op 10-08-2009 18:11
Tsja. Bekende gegevens. En dat weet politiek Den Haag óók allang. Eigenlijk moest je gewoon die hele 2e kamer verzuipen in de Noordzee, m.u.v. de PVV.De rest pleegt nu en op termijn LANDVERRAAD door gewoon te doen alsof hun neus bloedt. Hopelijk komt er na W.O.-III ook nog een bijltjesdag voor dát soort gasten... :(
door Jurgen op 10-08-2009 22:23
Tsja, en volgens de koran dient in het kader van de jihad de strijd ingezet te worden bij een een verhouding van 1 moslim op 10 ongelovigen. Dus actie ruim voor 2050, denk ik zo...
door Evert op 11-08-2009 19:45
Deze bevindingen ontkrachten terecht, maar helaas, de "bevindingen' van het CBS als zou Nederland als geheel ontkerkelijken, ook de islam. Er zouden volgens het CBS minder moslims zijn, omdat de moskee minder bezocht wordt.Het CBS vergeet echter dat binnen de islam het bezoek aan de moskee niet dezelfde -belangrijke- betekenis heeft als binnen het christendom. De moslim dient "goede daden" te verrichten, en die zijn te vinden in de koran, de hadiths, de sharia en de "vijf zuilen" waarnaar men moet leven: moskeebezoek wordt daarin niet zo nadrukkelijk vermeld. Dat deze "goede daden" op zijn zachtst gezegd niet altijd "goed" zijn volgens moderne Westerse maatstaven ervoer Theo van Gogh aan de lijve op 2.11.2004.Het staatsstatistiekbureau suggereert zo dat het met de islamisering van Nederland, en eigenlijk geheel Europa wel meevalt, pure misleidende staatspropaganda dus. Men gaat voorbij aan het feit dat de moslim, ook als hij de moskee minder bezoekt, altijd moslim blijft, en zichzelf en zijn ideologie superieur acht aan (alle denkbeelden van) de "infidels".
door Evert op 11-08-2009 19:52
Evert (vervolg) Nederland kent officieel bijna één miljoen moslims, en dat nog afgezien van wat hier illegaal rondzwerft. Je hoeft geen Einstein te zijn om te beseffen dat als de Europese vrouw gemiddeld 1,5 kind "produceert", en de moslimvrouw gemiddeld vier, de in dit artikel geschetste ontwikkeling/voorspelling helaas zal uitkomen.De voormalige Algerijnse president Boumédienne zie het al: "Het is de baarmoeder van onze vrouwen die ons [de moslims - E.) de overwinning zal schenken". Als wij niets doen, krijgt hij gelijk, en wordt het onderzoek van de Daily Telegraph bewaarheid.Zolang de Europese landen door lafaards en slappelingen geleid worden, zal dit doemscenario uitkomen, en wordt Europa één groot Joegoslavië zoals in de jaren negentig, of erger.
door Arend de Wit op 12-08-2009 11:47
Hoezo "... de falende aanpak van de 'demografische tijdbom', ..."? Dit is willens en wetens door de weg-met-ons, anti-nationale en xenofiele regeringen in de hand gewerkt. Het gaat juist prima! Eh, toegegeven, met ons (den autochtoon) minder, maar daar heeft de huidige elite lak aan. De vernietiging van de westerse mens en zijn cultuur kan de verlichte kosmopolieten (moslimlovers) immers niet snel genoeg gaan.
door De zienert op 12-08-2009 16:09
'de "bevindingen' van het CBS als zou Nederland als geheel ontkerkelijken, ook de islam. Er zouden volgens het CBS minder moslims zijn, omdat de moskee minder bezocht wordt.'Inderdaad één grote multiculofiele leugen. Wil het CBS mij dan even uitleggen waarom de moskeeën hier te lande dan als paddestoelen uit de grond schieten? Het CBS is bestaat ook voor het grootste gedeelte uit links socialistische ambtenaren die de cijfers precies naar de multiculturele hand zetten.Gelukkig laat een snel groter groeiende groep hollanders zich dergelijk zand niet meer in de ogen strooien.Ik verheug me nu al op de enorme verkiezingswinst van de PVV bij de eerstvolgende gemeente en parlementsverkiezingen.
door j winants op 12-08-2009 20:31
sja...en daar sta je dan als PVV. En geen linkse hond wilt een coalitie bij verworven winst. Ik voorzie dat we allemaal verzuipen in de Islam en zn hele sharia gedoe erbij. De Hollander is niet van de weerstand...ies koeltoer. Wij wachten af dat t te laat is, en dan...scenario Kok en aanverwant tuig! Te laat dus! Ik hoop inderdaad dat mijn kinderen opgroeien in een land waar men gedegen NL spreekt tegen elkaar en waar men elkaars naam kan uitspreken zonder over de 6 medeklinkers achterelkaar te struikelen. Wederom, tijd voor die arena incluis leeuwen als voorspel echter met een ander volk als speeltje: Den Haag eerst! Dan, het paard op mét wit gewaad met rood kruis op de borst, fier en trots!
door Daan op 12-08-2009 23:06
In Maart 2004 heeft de Journalisten Vereniging zijn leden, bijna allemaal Links,gevraagd om terughoudend te zijn met negatieve berichtgeving over allochtonen. Daarom heeft men het vaak over Nederlanders als het Marokkanen zijn, mijn tenen gaan krom staan. Ook de AVRO doet hier aan mee, in 2 vandaag onlangs een reportage over de Nederlanders die door Brussel zijn uitgeleverd.
door 2Crazy2bTrue op 14-08-2009 15:22
Voor de multicul pijnlijke feiten worden doelbewust uit het nieuws geweerd. De censuur zit oa in de gehele dagbladpers. Als ik bijv. het woord "allahtoon" in een commentaar bij een Telegraaf artikel opneem, wordt dit steevast niet gepubliceerd. Nederland is gewoon even een tijdelijke communistische dictatuur als opstapje naar het islam fascisme. Zolang de olie maar blijft vloeien en het geld op hun bankrekeningen gestort word, vinden onze beroeps landverraders van PvdA, CDA, GL, D66, VVD, SGP enz het prima zo. En gaat het hier mis dan staat er altijd wel een riant tweede huis klaar in veiliger oorden. Daartoe hebben ze allen zich ruimschoots van de benodigde financiën voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten