donderdag 20 augustus 2009

turken naar EU

Wat de Turken zeggen is dat miljoenen Turken in EU mogen gaan wonen, ook zonder toestemming van de onze regering, dan kunnen de Turken een stuk van land claimen, hun eigen Turkse gang gaan dat land volplakken met moskeeën en Turks islamitische scholen, hoeven niet te assimileren met Duitsers laat staan te integreren met de Duitse cultuur - en nog wel in opdracht van de Extreem Turks Nationalistisch en Islamist Erdogan.
d.w.z. een stuk van Duitsland claimen voor Turkije - net zoals Turkije een stuk van Cyprus claimde - toch!

Wat Erdogan zegt zie ik als typisch de houding van moslims = eisen stellen die Erdogan/moslims zelf nooit zouden staan aan anderen - want vergeet maar rustig dat er 3 miljoen Duitsers in Turkije zouden mogen gaan wonen en handelen zoals Eredogan dat voor Turken in Duitsland eist.Wat Erdogan zegt is een klap in het gezicht van Duitsland/de EU - goed zo - want ik hoop dat die eindelijk wakker worden voor wat Erdogan werkelijk voorstaat - macht voor Turkije/de Islam in Europa door deel te nemen aan de EU die hij dan nog meer onder druk kan zetten t.b.v. de Islam Turken. Het is een stukje onbeschofte ontoelaatbare respectloosheid in nog nauwelijks verkapt Islam imperialistisch kolonialisme.
“Niemand wil zijn identiteit opgeven”?
Waarom werden Nederlanders daartoe gedwongen in hun eigen land? Want weet wel dat ónze specifieke identiteit kaput is door immigratie - maar niet van immigranten want hun landen bestaan onaangetast door massa-immigratie van buitenlandse culturen.
“maar als Nederlander die in het buitenland heeft gewoond, weet ik hoe zeer Nederlanders in het buitenland aan hun eigen cultuur, normen en waarden willen vasthouden.”
Hoe? Legt u dat eens uit gezien Nederlandse immigranten geroemd worden voor hun aanpassingsvermogen en de tweede generatie nog nauwelijks naar Nederland kraait?
De islam is compleet verweeft geraakt met allerlei instituties in de maatschappij, een politieke partij als de PvdA is zelfs inmiddels van binnenuit volledig opgevreten. De Westerse Cultuur is aan de verliezende hand en we staan erbij en kijken ernaar.Hoe diep een moreel afgestompt volk kan wegglijden. Ik vermoed dat ons nageslacht de heren/vrouwen politici(en hun stemvee) zullen vervloeken die in de jaren 70,80, 90 en 2000 dit land verkochtenaan de barbarij.Het Humanisme, de Verlichting, de Rennaissance zullen begrippen zijn die tezijndertijd uit de geschiedenisboeken worden geschrapt.Alhoewel geschiedenisboeken, geschiedenis wordt ook al decennia lang niet meer op de scholengegeven want dat zou -volgens diezelfde herenen dames politici (van Groen Links tot en met het CDA, want allen zijn even schuldig)- teveel rieken naar het sociaal-nationalisme.
Nederland was eens een baken van tolerantie ineen oceaan van duisternis, nu lijkt het met de dag meer op een morele composthoop.
Niet Erdogan en de zijnen zijn hier de schuldigenmaar de gretige endemen die de poorten wagenwijdhebben opengezet voor deze waanzin.
Ach het decadente Romeinse Rijk ging ook ten onder aan corruptie, decadentie en ongebreidelde import van wezensvreemde stammen. Maar zij hielden het tenminste een duizend jaar langer uit dan onze ‘moderne’ samenleving. Turkse politiek worden gehanteerd.
Het maakt ook duidelijk wat de positie van moslims is: verlengstuk van depolitieke islam. In beide gevallen doet men op een slimme manier een beroep op bijbehorende grondrechten. Kortom: machthebbers zijn weer bezig ‘hun onderdanen’ te gijzelen. Ik sta dan ook verbaasd te kijken bij het aanschouwen van Turkse demonstraties in Nederland voor een Turkse zaak. Bovendien stelt de heer Erdogan de heer Wilders in het gelijk, onbedoeld of niet, want een Turk moet loyaal aan het Turkse regime en niet anders. Of is Turkse logica soms anders dan Nederlandse logica?
Als je weet hoe kinderen in Turkije al vanaf hun kleutertijd worden volgestopt met Turks nationalisme (iedere dag de eed van trouw zweren!) lijkt me de uitsprakenvan Erdogan niet erg verstandig. Emigreren naar een ander land lijkt me in te houden dat je (mogelijk op lange termijn) integreert in dat land, de taal spreekt, de gewoontes e.d. overneemt. Een eigen universiteit vertraagt dat proces alleen maar. Het moeten geen eilandjes in een ‘vreemde’ samenleving worden, ook al niet omdat die samenleving op die manier ‘vreemd’ blijft. Dat de twee geloofssysthemen elkaar hier lelijk in de weg zitten is duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten