donderdag 20 augustus 2009

5.colonne

De Nederlandse Islamitische Federatie (NIF) =5.colonne- wil dat de kortgedingrechter uitspraken van Wilders over moslims aan banden legt.

Moslims in Eindhoven doen gezamenlijk aangifte tegen Wilders wegens het prediken van haat. In de zeven moskeeën in Eindhoven zijn formulieren verspreid waarop de gelovigen hun naam, adres en handtekening kunnen zetten...

PvdA-politicus, in Lelystad, landverrader moslimstrijder Lucas deed ook aangifte tegen Wilders voor het aanzetten tot haat jegens moslims na een opiniestuk van de PVV-voorman in de Volkskrant. Hij riep daarin op tot een verbod op de koran en een immigratiestop voor moslims. Als het OM besluit Wilders niet te vervolgen, stapt Lucas naar het gerechtshof. Dat kan het OM dwingen tot vervolging over te gaan. Het OM heeft aangekondigd binnen een paar weken met een besluit te komen.

- Islamitische landen gebruiken ook "studenten` of `kinderen ` in deze politieke strijd...

Het Landelijk Beraad Marokkanen in Nederland is in overleg met juridische adviseurs om er achter te komen of het mogelijk is de politicus te vervolgen. Het Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN) heeft aangifte gedaan tegen Wilders.

- Islamitische landen gebruiken ook "studenten` of `kinderen ` in deze politieke strijd...
In grote wijken van Nederland durven oudere bewoners ’s avonds niet meer de deur uit omdat ze bang zijn voor Moslims jongeren. Wat vindt U hier van.

In bepaalde wijken durven kinderen niet meer op straat te spelen omdat ze getreiterd worden door Marokkaanse jongens.

Op scholen worden bepaalde onderwerpen niet meer besproken omdat er anders problemen komen met Marokkaanse leerlingen. Dat de aarde een bol is, dat de zon om de aarde draait, dat een foetus (= baby) ontstaat uit de conceptie van een eicel en een zaadcel dat mag niet meer besproken worden want dat is in strijd met de Koran.

Maar!

- Jordaanse media dagen Wilders voor de rechter om Fitna. Ook beginnen de dertig kranten, radiostations en websites een campagne om Nederlandse goederen te boycotten.

- Verlenging van de Turkse strijdkrachten in zieke EU, Mustafa Biltunku van de Eyüp Sultan-moskee in Amsterdam, heeft de film niet gezien. "Geen aandacht aan besteden", luidde het devies van de Turkse imam. "Zolang we dat wel doen, wordt hij alleen maar belangrijker, terwijl hij dat niet waard is. Zo adviseer ik ook mijn achterban", aldus Biltunku. Imam Ali Kartal van de Mescid-i Aksa Moskee van Milli Görüs in Utrecht zei dat hij geen aandacht in zijn preek aan de film zal besteden. "We moeten niet dansen in de tuin van Geert Wilders. Die man is dat niet waard. Ook als moskeebezoekers vragen hebben, zal ik hen adviseren niet te reageren."

- Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam heeft sinds het uitkomen van Fitna geen nieuwe aangiften wegens discriminatie door Wilders binnengekregen. De afgelopen maanden verzamelde het OM in de hoofdstad tal van aangiften over uitspraken die Wilders eerder deed. Onderzoek hiernaar loopt nog. In Utrecht kreeg het OM één aangifte binnen van een particulier wegens discriminatie

Moslims voelen zich beledigd omdat ze geen kritiek gewend zijn en omdat ze vrijheid van godsdienst verwarren met een verbod op kritiek. Zolang Wilders zijn uitspraken kan waarmaken en zijn begrippen goed definieerd, is er niets aan de hand en kan hij juridisch niet aangepakt worden.
Wie heeft er nog vertrouwen in onze rechtsstaat als wel een gekozen parlementariër wordt aangeklaagd door een bekende advocaat (Spong). Maar dat de haatzaaiers vanuit de moskeeën hun haat tegen onze maatschappij rustig kunnen blijven verkondigen. En nog Spong nog één van zijn veelverdienende collega's wil onze rechtsstaat verdedigen. Dit lijkt veel op landverraad.

Hoe leuk wordt het dan voor de dames Vogelaar en consorten die nu nog denken de dienst uit te maken? In een Burka en met zweepslagen zullen ze zich in een SM kliniek wanen!
Deze topadvocaat die de ‘demoniseerders’ van een vermoorde politicus ‘tot in de hel’ wilde vervolgen, maar die diens enige ware opvolger monddood wil maken voor de Moslimstaat.

Laten we aagifte doen tegen de Koran en de mensen die voorlezen uit dit tot geweld oproepende boek. Nederland zit vol met klungels van advocaten die hier aandacht aan besteden omdat ze niets beters te doen hebben. Ik vind het zielig als je iemand wilt aanklagen voor nieuwsfeiten, ik zou mijn bul inleveren want wat is het ding nog waard. Waarschijnlijk gehaald na de invoering van de Mamoetwet, zoals ook de heer Jansen gisteren in Pauw en Witteman al te kennen gaf. Ik krijg bij dit soort advocaten altijd een Pechthold en Rutten gevoel, melkmuilen die zich kunnen scheren met een warm kadettje. Stel nu eens dat de Arabische-bendes, die ene Mohammed trachtte te beschaven, inderdaad bendes waren die elkaar te zwaard bestreden en Mohammed probeerde ze met hun eigen middelen, bendes dus, te bestrijden. Dan wordt dat nog een heel aardig proces waar alleen een politiek correcte uitspraak, dus geen, uit voort komt ! M.a.w. een zooitje ongeregeld die op die manier een gewelddadig wereldrijk stichtte, zo een 1000 jaar geleden. In landen waar je geen enkele vorm van kritiek op 's lands bestuur of interpretatie van religieuze zaken mag hebben zijn landen die zich het minst of niet ontwikkelen en niet zonder Westerse steun en hulp kunnen. Of het nu om islamitische landen gaat het is één pot nat en om te janken hoe triest het met de vooruitgang is gesteld.
Kritiek in welke vorm dan ook is bedoeld om zaken voort te drijven en is noodzakelijk om zaken te verbeteren. Kritiek is altijd kwetsend voor diegenen die geen vooruitgang wensen en vastgeroest zitten in dogmatiek.
Vrijheid van meningsuiting is een noodzakelijk goed dat nooit opgegeven mag worden. Je moet nooit en te nimmer buigen voor chantage van fascisten. Als je dat wel doet is het einde zoek. Dan hebben we straks niets meer te vertellen.
Kijk toch eens in wat voor ellendige omstandigheden mensen moeten leven als Islamieten de baas zijn.

De problemen die wij in ons land hebben met jongeren van TURKS- MAROKKAAN is politiek beslist- Steeds meer Nederlanders beginnen hier genoeg van te krijgen. Ze willen niet langer meebetalen aan de miljarden die jaarlijks hieraan verspilt worden. Bovendien vinden steeds meer Nederlanders dat er onmiddellijk een eind genaakt moet worden aan de criminaliteit en de overlast door jongeren van Moslim jongeren.
Deze fenomeen bestaan al vele jaren. De CDA en PvdA beweren al even zovele jaren dat ze er wat aan gaat doen. De “oplossingen” van de CDA en PVDA bestaan al jaren uit het nog meer geld uitgeven ten behoeve van deze groep. Inmiddels besteden we per jaar meer dan 18 miljard euro aan subsidies en uitkeringen ten behoeve van anti- Nederlandse krachten- en nu blijkbaar is deze een soort ZELFMOORD geworden!!

De partij van Geert Wilders heeft diverse voorstellen gedaan om de problemen die wij in ons land hebben te verminderen en op te lossen. OM moet weten dat het vervolging van Wilders nu juist ten einde van Nederland betekent..!

KABINET EN TWEEDE KAMER LEDEN MOGEN DE ZAAK NIET OMDRAAIEN. In Nederland worden er stelselmatig fundamentalistische en haatdragende "aangiftes" van extreme moslims verspreid om politicus en andere niet islamieten onder druk te zetten. Dit is een bekende onderdeel van de strijd die ze met alle middelen willen voortzetten...
DE ISLAMITISCHE LANDEN EN HUN VERLENGING ZIJN ZOVER DAT ZE NU BINNENUIT ALLES KUNNEN MANIPULEREN! U WEET GOED DAT DEZE MOSLIMORGANISATIES DE VERLENGING VAN DE TURKSE EN ARABISCHE LANDEN ZIJN. DEZE ORGANISATIES ZIJN POLITIEK GESTUURD: AANGIFTES ZIJN TIJDELIJKE WAPENS OM VERDER TE GAAN. ZE HEBBEN NIKS MEE TE MAKEN MET NEDERLAND; HAAR DEMOCRATIE, CULTUUR, MAATSCHAPPIJ OF RELIGIE!!! DEZE TURKSE EN ARABISCHE ORGANISATIES VOEREN DE OPDRACHTEN VAN DE INTERNATIONALE POLITIEKE ISLAM UIT DIE JUIST VIA DEZE MENSEN MEERDERHEID GAAT VORMEN OM ZIJN MACHT TE VERBREIDEN...LET WEL, DEZE TURKSE EN ARABISCHE ORGANISATIES OF BEWEGINGEN ZIJN OVERAL ACTIEF.. HUN NEDERLANDSE TAAK DOET EEN ONSCHULDIGE "AANGIFTE" MAAR HUN TURKSE TAAK VOERT ZEKER TERRORISTISCHE ACTIES TEGEN DE NIET- ISLAMIETEN: hIERBIJ EEN KLEINE VOORBEELD: (In Turkije worden christenen ‘gavur’ (goddeloze en slechte mensen) genoemd... In de Turkse stad Malatya zijn drie christenen vermoord, omdat zij geprobeerd zouden hebben moslims te bekeren tot het christendom.

De drie werkten voor uitgeverij Zirve, die bijbels op de markt brengt. Een van de doden is een Duitser. De politie hield vier verdachten aan.
Het drietal werd vastgebonden op een stoel aangetroffen, met de handen geboeid op de rug en de keel doorgesneden. Een vierde medewerker van de uitgeverij ontkwam aan de slachtpartij door uit het raam te springen. Toen de politie arriveerde, waren twee slachtoffers inmiddels dood. Een derde overleed in de ambulance." ..)

ZELFDE POLITIEK ISLAM KENT GEEN RECHTEN VOOR DE NEDERLANDERS, VOOR DE OM OF VOOR DE NEDERLANDSE RECHTERS... DE CHRISTENEN VAN TURKIJE HEBBEN GEEN RECHTEN VOOR EEN AANGIFTE, DE ANDERSDENKENDEN VAN ARABISCHE LANDEN HEBBEN GEEN RECHTEN VOOR EEN AANGIFTE!!! CHRISTENEN VAN TURKIJE EN ARABISCHE LANDEN HEBBEN DEZE RECHTEN NIET MEER!!! MAAR ZELFDE VERLENGING VAN DE BAARBARSE MOSLIMS LANDEN DOEN HIER EEN "AANGIFTE", DIT IS PUUR POLITIEK BEDOELD, DEZE MENSEN HEBBEN WEER HETZELFDE OPDRACHT VAN TURKIJE EN ARABISCHE LANDEN...HET IS WEER HETZELFDE POLITIEK ISLAM , MAAR NU DOODVONNIS VOOR U!!!
TREED OP TEGEN IMAMS EN MUHLAS DIE DIE NEDERLANDSE JONGEREN ORGANISEREN EN ALLEEN HAAT EN VERDERF PREKEN. PAK DIE RADICALE PERSONEN EENS AAN!
STUUR DEZE PERSONEN METEEN HET LAND UIT MET HEEL HUN KLIEK..NOOIT MEER TOELATEN IN ONS NEDERLAND.
In dit door verraders van Christenen en achterlijke links "gemaakte" land voorgezet met uitkeringtrekkende en gesubsidieerde Moslims worden parlementairs bedreigd!! In dit land is de burger monddood gemaakt omdat alles werd uitgelegd als discriminatie! In dit land verrijken de Christenen en achterlijke links politici zich met geld voor Immigratie, ontwikkelingssamenwerking etc. In dit land wordt de burger opgezadeld met het islamitische hersenspinsel van de linkse partijen dat ons miljarden kost en we worden ook nog verplicht miljarden te betalen voor mensen die ons bedreigen en hier niet willen wonen en integreren!
Steeds meer Nederlanders beginnen hier genoeg van te krijgen. Ze willen niet langer meebetalen aan de miljarden die jaarlijks hieraan verspilt worden. Bovendien vinden steeds meer Nederlanders dat er onmiddelijk een eind gemaakt moet worden aan de politiek bedoelde criminaliteit en de overlast van deze politiek gestuurde Moslim jongeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten