donderdag 20 augustus 2009

De islamitische racisme

Propageren anti- westerse middeleeuwse barbarisme is nu meer!!.

Men heeft in Nederland met steun van Islamitische landen al duizenden moslim organisaties, moskee's, islam scholen, kampen opgezet van 720.000 koppen! Zoveel, als 12 keer meer dan alle veiligheidsdiensten bij elkaar in hele land.

De islamitische racisme en de politieke houding van deze massale anti-Nederlandse barbarse krachten zijn erger dan in 1939 geworden!
De Nederlanders worden niet alleen vernederd, erger dan destijds, maar ook erger en massaal aangevallen. Nederlanders in de grote steden kunnen s'avonds niet meer op straat !!

Het aankomende Islamitische fascisme zal ons, de gewone man zeker treffen.
De democratie wordt om zeep geholpen.
Maar onze overheid werkt nog steeds tegen alle reddingsplannen.., Begrijpelijk dat Rita Verdonk nooit geslaagd is in haar voornemen om een dubbel paspoort af te schaffen, met zo'n enge organisatie!
De PVDA en het CDA, Donner, hebben dat tegengewerkt om goede vrienden te blijven met elkaar.
Ze sympathiseren Moslimse barbarij...

Dit riekt naar infiltratie van buitenlandse regeringen om zo via "slapers" uiteindelijk oom macht en zeggenschap te krijgen binnen de Nederlandse regering.
Turkije komt nog niet bij de EU, maar als de Turkse belangen van binnenuit worden behartigd door een "loyale" Nederlander met twee paspoorten kan er zo naar worden gewerkt dat de blokkades worden weggewerkt onder de ogen van die o zo "slimme"regeringsgenoten.
Let op, we laten ons dit allemaal gebeuren onder het mom van rare gevoellens. Maar eigenlijk worden mooi in het ootje genomen. Je bent uiteindelijk of Nederlander, Marokkaan of Turk. Een combinatie van deze is niet mogelijk, in het dagelijks leven niet en zeker niet in de regering. We zijn dan aan de "goden" cq. "Alla" overgeleverd.

Iemand uit Marokko of Turkije die, ondanks dat hij een Nederlands paspoort heeft gekregen, toch zijn Marokkaanse nationaliteit wil houden, die moet maar terug gaan naar waar hij vandaan kwam.
Wilt u een duidelijker aanwijzing van de onwil respectievelijk het voorbehoud, in het nieuwe land te assimileren?

EU verband, maximale druk op Marokko moet uitoefenen om hun wetgeving op dit gebied te veranderen.
De marokkaanse wetgeving houdt in dat kinderen van een marokkaanse vader (die zelf dus ook al in Nederland geboren kan zijn) automatisch de marokkaanse nationaliteit krijgen. Dus dat blijft van generatie op generatie zo doorgaan.
Dus bijv. ergens in het jaar 3007 (ik noem maar even een dwarsstraat), wordt een 58e generatie kind van een 57e generatie "marokkaanse" vader geboren, en die krijgt dan volgens de huidige marokkaanse wetgeving automatisch ook de marokkaanse nationaliteit. Dat gaat natuurlijk nergens meer over.

Een goed voorbeeld van wat er kan gebeuren met een dubbele loyaliteit ten tijde van een crisissituatie is bijvoorbeeld het uitmoorden van die 1,5 miljoen armeniers door de Turken. Omdat de armeense bevoking in Turkije niet de kant van de moslimturken koos werden ze op beestachtige wijze vermoord, door ze de woestijn in te jagen. Lijkt me een uitstekend voorbeeld van wat er met mensen onderling kan gebeuren wanneer zij er een dubbele loyaliteit op na houden.

Het heeft niets met wetteksten op zich te maken. Je kunt wel een en ander in de wet verankeren, maar allereerst moet iemand de keuze maken. Een bestuurder die Nederland wenst te vertegenwoordigen dient eenduidig voor Nederland te kiezen en kan er niet een tweede loyaliteit op na houden, net zo goed als een rechter niet een verdachte kan veroordelen, als hij persoonlijke belangen heeft bij een rechtszaak.

We willen toch dat Nederland geregeerd wordt door de goede mensen of niet? Als dat niet zo is kunnen we net zo goed ons direct aansluiten bij Marokko en Turkije en overal moskees bouwen en heel hard Allah Hakbar gaan roepen. Kom op jongens, als je geen zin hebt om compleet Nederlander te worden dan ga je toch lekker in je land van herkomst in de politiek. Neeee dat doen ze natuurlijk niet. Ze hebben geen zin om zand te gaan happen in een land met een slechte economie en mensenrechten die we hier in de middeleeuwen ook hadden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten