donderdag 20 augustus 2009

http://members7.boardhost.com/werken/

het is jammer dat de intolerante moslims in Nederland nauwelijks tegengas krijg in de landelijke media (m.n. radio en tv).Daar heerst nog steeds het dogma dat de multicul een verrijking is voor Nederland. En voor sommige culturen geldt dat ook inderdaad.Maar het islamitische staatssysteem is m.i. een áchteruitgang, en moet veel meer tegengas krijgen in de diverse actualiteitenprogramma’s op tv.Het lijkt zo te zijn dat de fossiele linkse mensen die daar de touwtjes in handen hebben, maar moeilijk afstand kunnen doen van hun brutaal geclaimde morele superioriteit.Het dogma van de multicul, is achterhaald, gelukkig zijn veel mensen “van de onderlaag van de bevolking” hier al van doordrongen, omdat er tegenwoordig Internet is. Tenslotte is de oergroep van de emigranten(Marokkanen Turken),per uitnodiging gekomen,alleen heeft men HUN ten groten dele,het nederlands paspoort gegeven dat was een grove fout van de nederlandse regering!Daardoor konden de allochtonen politische en bestuurlijke activiteiten uitoefenen,dat roept zoals bij U duidelijk te zien is,dubbele loayliteit op. Politische activiteit,door niet nederlanders,had men moeten vermijden nee…verbieden ,als clausule opnemen dat mensen met twee nationaliteiten geen funktie’s in de politiek mogen beleggen….DAT is vragen om problemenHet is weer eens de PvdA die comments heeft,geen wonder dat er zoveel mensen uitstappen,en er niets van de eens zo grote partij overblijft,Het verval begint van binnenuit met leden zoals deze ELATIK…Ik zou kunnen stellen aan hand van de peilingen,dat het verval van de PvdA al ver voort geschreden is!Ik raad Elatik ook aan de namen van tweede wereld-oorlogsfiguren NIET in de hedendaagse miserabele politische situatie te gebruiken.Dat laat nl een visie zien op de geschiedenis die niet klopt…Maar vele allochtonen hebben geen of weinig kennis van geschiedenis,om zo meer van hun islamgeloof,wat een eenrichtingstrend als resultaat heeft!Gelukkig is de vrije meningsuiting ,voor ons burgers nog steeds heilig. Met moslims valt niet te praten. De slaven van Allah zijn meesters in het parasitaire argument (jij-bakken, op de man spelen, WO II misbruiken) omdat ze zelf niks te melden hebben.
Dat een sharia-aanhanger als Fatima Elatik (hoofddoek = shariavoorschrift) in een westers land een bestuurlijke functie mag vervullen, is op zich al een bewijs van islamisering, waar de PvdA voor verantwoordelijk is. De historische vriendschap tussen de moslims en de NSDAP (let op de S en de A) is verklaarbaar uit het sociaal-economische programma. Hitler was een socialist. Dit terwijl het partijprogramma van de PVV liberaal is.
Ook in de newspeak zie je die overeenkomst terug: vergelijk het PvdA-jargon (achterbuurt = prachtwijk) met de moslimpropaganda: islam = vrede en, eentje van F. Elastiek, moslims zijn slachtoffer want semitisch.
In Turkije staat Mein Kampf (Kavgam) al jaren op de bestsellerlijst. Daar hoor je moslims, wijselijk, ook nooit over.

Werk en Integratie Forum

http://members7.boardhost.com/werken/

1 opmerking:

 1. De islam bestaat pas sinds het jaar 620, loopt qua ontwikkeling dus 600 jaar achter op het christendom en heeft nog een lange weg te gaan voor het ook tot de onschuldige geloofsrichtingen gerekend kan worden. Tot dat moment zullen er nog vele walgelijke handelingen uit naam van de islam begaan worden. De islam is dus zonder meer een achterlopende godsdienst met vele gebruiken en verplichtingen die in een moderne maatschappij niet thuishoren zoals o.a.:

  de verplichting tot het dragen van bepaalde kledingstukken

  de verplichting 5 x per dag met je gezicht naar Mekka op de grond te gaan liggen

  de verplichting 1 maal in je leven naar Mekka te reizen om daar om een zwarte steen te lopen

  de verplichting om dieren die je wilt eten te doden zonder verdoving

  de ondergeschikte rol van de vrouw

  de besnijdenis van vrouwen

  de stelling dat je in de hemel komt als je sterft bij het doden van christenen en joden

  de barbaarse straffen als het afhakken van ledematen en steniging.

  - Een "multiculturele samenleving" klinkt leuk, maar voor dit soort achterlijke gebruiken is in onze westerse samenleving geen plaats.

  BeantwoordenVerwijderen