maandag 4 januari 2010

VERZET TEGEN BARBARISME

Theo van Gogh is voor ons gestorven, wie wordt nu de volgende? Kom in verzet. Als vrij volk, wij buigen niet voor de dictatuur van Arabische krijgsheer Mohammed en zijn vader Allah.
Vrijheid van meningsuiting geldt niet alleen voor moslims! Laten we een vuist maken door massaal te protesteren tegen de islamisering en vervolgens bezetting van Nederland! In een periode van 30 jaar hebben de moslims in Europa 15.800 moskeeën gebouwd. Er zijn nu in EU landen 32 miljoenen moslims aanwezig, gesteund door de Christenen en achterlijke links: Mohammedanisme is weer in afwachting!

Bent u ook tegen het politieke proces tegen Geert Wilders en wilt u opkomen voor
de vrijheid van meningsuiting? Kom dan ook demonstreren! Op 20 januari a.s. om
9.00 uur bij de Rechtbank in Amsterdam.

Het is toch de wereld op zijn kop!
Verspreid deze link naar zoveel mogelijk mensen zodat we de hele wereld eens wakker kunnen schudden dat we het niet meer pikken dat wij de rechtvaardige Europeaan keer op keer gemuilkorfd worden door fascistische
elite die Nederlandse bevolking wilt uitleveren aan de allerergste machthebbers van de islamitische criminelen.

2 opmerkingen:

  1. AFKEER van 'islam en de islamisering en de islamiet' heeft NIETS met racisme en/of discriminatie te maken! INTEGENDEEL alleen met GEZOND VERSTAND!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De geplande bouw van 184 nieuwe moskeëen brengt tot verrassing van velen rechts en links Duitsland bij elkaar. Ze vrezen dat de Islamitische gebedsplaatsen de kern zullen vormen van de totstandkoming van een nieuwe, parallelle Islamitische maatschappij in Duitsland.


    Bij de geplande bouw van een enorme moskee in Keulen liepen de gemoederen onder de bevolking zo hoog op, dat een vergelijking werd getrokken met de voormalige heftige protesten tegen de bouw van nieuwe kernreactors in Duitsland.

    'De minaretten lijken zelfs op raketten,' fulmineerde een vrouw tijdens een openbare bijeenkomst. Een man merkte op dat de koepel van een moskee hem erg deed denken aan een kernreactor.

    BeantwoordenVerwijderen