zaterdag 12 december 2009

Demonstratie voor de vrijheid van meningsuiting

Demonstratie voor de vrijheid van meningsuiting

Kom demonstreren tegen het politieke proces tegen Geert Wilders
20 januari 2010 wordt een cruciale dag in de verdediging van onze vrijheid. Dan start het politieke proces tegen Geert Wilders. In opdracht van het Gerechtshof Amsterdam heeft het Openbaar Ministerie Geert Wilders gedagvaard. De tenlastelegging luidt: groepsbelediging van moslims, aanzetten tot haat en discriminatie tegen moslims vanwege hun godsdienst en aanzetten tot haat en discriminatie tegen niet-westerse allochtonen en/of Marokkanen vanwege hun ras. Eerder zag het OM overigens geen enkele aanleiding tot vervolging over te gaan.
Bent u ook tegen het politieke proces tegen Geert Wilders en wilt u opkomen voor de vrijheid van meningsuiting? Kom dan ook demonstreren! Op 20 januari a.s. om 9.00 uur bij de Rechtbank in Amsterdam.

Ja, ik kom ook demonstreren voor de vrijheid van meningsuiting op 20 januari a.s.

Lees meer...

1 opmerking:

  1. Als er straks een burgeroorlog uitbreekt dan hebben zowel de moslims als de westerlingen dit helemaal aan zichzelf te wijten.
    In Nederland moet het alleen nog maar alle dagen feest zijn. Het is hier zo verschrikkelijk plat geworden. De elites varen er wel bij, want die geven het volk brood en spelen die drijven op de olie.
    De tot het merg gespleten moslims willen daar aan meedoen maar verafschuwen het tegelijkertijd. Daar komt dan ook nog een minderwaardigheidscomplex, leugenachtig zelfbedrog en een ziekelijke ongefundeerde haat bij.
    Prachtig recept voor een langdurige veenbrand van iedereen tegen iedereen: moslim tegen moslim (net zoals in de thuislanden), moslim tegen witte, witte tegen witte etc.

    BeantwoordenVerwijderen