vrijdag 7 september 2012

PVDA, CDA, GL, D66 en Expansie van Islam


Terwijl alle ogen de afgelopen jaren op de EU gericht waren, voltrekken grote steden zich steeds meer in een werkelijke ramp. Moslims kregen binnen enkele jaren meer wijken van de grootsteden in handen. Wat ooit de stabielste democratie uit de regio was, dreigt nu een safe haven voor de Moslimmilitanten te worden. Straks scanderen ze niet alleen in het middenoosten, maar hier ook; “In de naam van Allah, wij vragen jullie ons de keel te brengen van deze ongelovige die de islam en de moslims beledigt en de profeet Mohammed belachelijk maakt.”

Wat valt er nog te redden in Amsterdam, Rotterdam, Denhaag en Utrecht?

Alles begon met de invoering van huidige verblijfsvergunningen, hun gezinnen herenigen, oneindig veel families bij elkaar brengen, terwijl werkvergunning genoeg waren. De verblijfsvergunning is voor iedere Moslim een wensdroom, een vaste voet en droomhuis. Corrupte partijen zagen een belangrijke kans om hun doelen te bereiken. PvdA premier Joop den Uyl gaf leiding aan een coalitie van PvdA, ARP/KVP (nu CDA), D66 en PPR (nu GL). Een regering waarbij alle grondleggers van het islamitische kolonisatie in Nederland vertegenwoordigd waren: Joop den Uyl (premier), Dries van Agt (Justitie) en Ruud Lubbers (Economisch Zaken). Vaste voet voor de miljoenen Moslims en ondergang van Nederland is hierbij een feit geworden...

Stem niet op de PVDA, CDA, GL, D66!

In 1974 was het eerste islamitische gebedshuis van Nederland een feit. Onder PvdA bestuur werd in de stad Dordrecht aan de Mattensteiger de ‘Yeni Camii’ geopend in aanwezigheid van de Turkse ambassadeur.

Zowel de PvdA, CDA, GL als de D66 bevinden zich in een spagaat met betrekking tot de islamitische kolonisatie. Ook nu blijkt maar weer eens dat het bestaansrecht van deze partijen berust op de ´gedoogsteun´ van grote getale islamaanhangers die de hen in de houdgreep heeft. Deze partijen zorgen voor deze frauderende massa, zorgen ook dat elk jaar 150.000 nieuwe uitkeringtrekkers bijkomen, waarvan het gros moslim is.

Hoe Nederland transformeert naar één grote Nederzetting!

Vanaf 1964 arriveerden de eerste Turken en Marokkanen; anno 2012 telt Nederland circa 1.300.000 allochtonen uit moslimlanden. Aangezien men werd geacht na een aantal jaren gedane arbeid weer terug te keren naar het land van afkomst werden de plichtmatige rituelen vaak nog in de eigen huiskamers verricht.

Islamitische belanghebbenden, die in meerdere of mindere mate deze partijen aan het infuus houden, doen sinds het voorstel van de Partij van de Dieren verwoede pogingen om de standpunten van de kamerleden naar hun hand te zetten. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks, ´jullie niet accepteren Sharia, wij niet stemmen ´jullie´ is de inzet van de linker achterban.

Zo schrijdt de ideologische machine ongestoord voort  Niet de tactiek van de verschroeide aarde maar die van de economische boycot wordt ingezet om de westerse waarden van haar voetstuk te rammen. De voorstanders van gedwongen "solidariteit" CDA, PvdA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie schreeuwen moord en brand over het de ontwikkelingshulp met 3 miljard euro per jaar aan hun lievelingen die moslim export naar Nederland verzorgen. Nederland ontwaakt!

De gelegenheid maakt de dief

Het valt niet mee om weerstand te bieden aan zoveel barmhartigheid en sociaal-democratie als resp. het CDA en de PvdA hebben getoond gedurende een aangesloten periode van 45 jaar. De rode loper werd uitgelegd voor iedere islamitische stichting of organisatie die aangaf graag mee te willen bouwen aan een vreemde samenleving.

Anno 2012 is Nederland gezegend met ongeveer 730 kazerneachtige gebouwen alwaar mohammedanen hun islamitische thuisbasis hebben en van waaruit zij het, door velen inmiddels vervloekte, drama in stand kunnen houden en nieuw leven kunnen inblazen.

Van ´moskee´ tot ´multifunctioneel islamitisch centrum´

De afgelopen 15 – 20 jaar wordt gekenmerkt door een enorme expansiedrift vanuit de islamitische gemeenschap. Terwijl heel Nederland nog praat over moskeeën, worden er in alle gemeenten onder het mom van ´integratie´en ´maatschappelijke verantwoordelijkheid´ zogenaamde  ´multifunctionele islamitische centra´ gebouwd.

Turkije wil onder de naam immigratie haar macht in Europese landen uitbreiden

In 2012 werden in het diepste geheim 2300 politici van Turkse afkomst in Turkije uitgenodigd om hen aan te moedigen op te komen voor Turkse belangen in hun respectieve verblijfslanden. De Turken vergelijken een georganiseerde Turkse netwerk met een militaire wachtcolonne.

Turken hebben circa 12 miljoen moslims geëxporteerd naar Europa, hun leider Erdogan wilt nog meer en beschouwt hij deze volksverplaatsing een primaire job voor Turkije. Moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland gaan domineren. Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden. In Marokko, wordt alles streng gecontroleerd en zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Marokkaanse en Turkse leiders hebben hun handlangers voor de verkiezingen gemobiliseerd. Deze moslims krijgen orders voor het stichten van een islamitische enclave. Als je alles goed volgt, dan zie je hoe deze moslims met niet te noemen methodes worden  gedwongen te vermenigvuldigen. Nergens kan een immigrant zo het zo snel het voor het zeggen krijgen als in Nederland.

Dit jaar zullen Turkse organisaties in het buitenland worden uitgenodigd voor "congressen" in Turkije; in september, dus voor de verkiezingen. Turkse gemeenschappen in Europa worden gesteund om meerderheid te krijgen.

De organisatie rond deze ultramoderne gebouwen moet voorkomen dat moslims assimileren in de Nederlandse samenleving. Anderzijds worden buurtbewoners, schoolgaande kinderen en politici naar binnen gelokt en gepaaid met fancy fairs, open dagen en islamitische maaltijden.

Zowel het CDA als de PvdA hebben het afgelopen jaar flink crisisoverleg gevoerd over de gewijzigde koers van de partij. Resultaat: het CDA gaat terug naar het midden en de PvdA schuift weer op naar links, exact de positie van waaruit ze de burgers decennia lang hebben genegeerd en belazerd.

De leden van deze partijen, die zichzelf democratisch dúrven te noemen, hebben ons land verkwanseld en vormen al decennia een cordon sanitaire tegen partijen die wél naar de wensen van de burgers luisteren. Het is een plicht van vaderlandslievende Nederlanders om de macht van terug te nemen en er voor te zorgen dat echte burgerpartijen in staat worden gesteld om Islamitische kolonisatie te stoppen en de soevereiniteit van Nederland in ere te herstellen.

We hebben in de geschiedenis al eens zo’n akkefietje gehad. “Peace in our time“. Het idee dat je kunt onderhandelen met Moslimdictatuur. Dat gaat niet werken. Het Saudische regime ziet er geen been in om honderden -zo niet duizenden- van zijn eigen burgers openlijk of in ‘t geniep af te maken. Schiet op straat gewoon wat burgers dood, knip wat lichaamsdelen af met de betonschaar in de gevangenis -of van de kinderen terwijl de ouders moeten toekijken- en klaar is Kees: Het hele land staat als één man achter de religieuze dictator!

De Nederlandse kiezer moet dit keer het wanbeleid van deze partijen keihard afstraffen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten