vrijdag 12 maart 2010

COHEN EN ISLAMIETEN

COHEN WILT GRAAG EEN ISLAMITISCH AMSTERDAM
Turkse en Marokkaanse infiltratie zorgt feitelijk kiezersbedrog bij de grote partijen.

Aantal politicus hebben nu voor henzelf een politieke tijdbom neergelegd. Door een aantal politieke blunders van de eerste orde maken de grote partijen een vrij val en verloren straks nog meer zetels.Eén van die blunders is de knieval voor de groeiende invloed van de Turkse en Arabische machthebbers in Nederland, men kan niet meer stoppen met de verbreiding van islamitische apartheid; de moskeen, islamscholen en andere nationalistische islamitische anti- Nederlandse instellingen. Kennelijk zien deze politicus het als hun dure plicht, om naast hun apodictische woorden, d.w.z. vlammend pleidooi langs wetenschappelijke weg de "vreedzame aspiraties" van de islam voor het voetlicht te brengen, namens hun partijen ook nog eens een financiële inspanning te leveren. Veel gemeentes subsidiëren heden ten dage gevaarlijke islamiseringtactieken. Niet alleen achterlijke lokale politicus maar ook nog meer ministers doen namelijk niet aan het luisteren van bewoners ! Cohen wilt ten koste van alles een grote moskee in Amsterdam, hij bemiddelt als militant in ruzie Westermoskee, hij wilt meer macht voor zijn lieve Moslims.Menig minister en burgemeester zijn de vaste klanten bij de islamitische kazernes ( moskeen). Hoe naïef is de gedachte dat het in de ogen van de moslims een knieval, de groepen dichterbij kan brengen en reële maatschappelijke vraagstukken aankaarten? Weten deze politici wel wat zij uitdragen?Zo opent PvdA- burgemeester Job Cohen van Amsterdam een tentoonstelling bij de iftar van de omstreden Turkse club Stichting Time Media Group die ook in heroïne en vrouwenhandel zit. Pikant detail hierin is dat deze partijen elke keer de wensen van de moslims moeten voldaan. Hier wordt het kiezersbedrog van deze partijen zichtbaar.
Is niet genoegzaam gebleken, dat juist deze partijen in het belang van grote groepen moslim opereren, en al helemaal niet in het belang van u en mij?
Al die ministers die wonen in de mooiste huizen, beste beveiliging, merken niks van het geweld van de moslimjongeren. Maar de gewone burger om het maar even zo te zeggen, die zitten er midden in. Wij zijn de dupe van de beslissingen van deze verouderde politiek...Het begrip solidariteit, één van de kernpunten van het verkiezingsprogramma van deze partijen, hebben bij de pro islamitische elite flink ingeboet aan waarde. Het is gerechtvaardigd te concluderen dat er bij hen sprake is van een morele kredietcrisis.
Veel moslims huwelijken hun kinderen al op jonge leeftijd uit, (bekende islamitische tactiek om een land te veroveren).Vaak aan kinderen van hun broer of zus. Als die ouders zelf ook al volle neven en nichten van elkaar zijn en deze gewoonte generatie op generatie wordt voortgezet dan worden de nakomelingen vreselijk hecht georganiseerde legertjes. Erfelijke afwijkingen en ziekste die in beide families voorkomen worden dan nog eens versterkt, zodat de kans op lichamelijke gebreken en aanleg voor ziektes veel vaker voorkomen. Erger is dat ze op deze manier zich heel snel kunnen verdubbelen en een zwaar gecriminaliseerde meerderheid creëren. Kortom, 2 miljoen Moslims die zelf zeggen dat ze tegen Nederland zijn moeten terug naar herkomstland. Zij drukken Nederlanders hun land uit.
Moslims zitten thuis en maar kinderen maken, maar natuurlijk, daar bestaat de kinderbijslag toch voor... En maar trekken, uitkering, kinderbijslag. En wat krijgt Nederland daarvoor terug? Vervelende onopgevoede herrieschoppers, omdat pa en ma het te druk hebben met kind nummer 8. Wat moet daaraan gedaan worden? -Geen uitkering maar werken. -Geen kinderbijslag meer na 2de of 3de kind. Gezinshereniging?" Na 6 maanden zijn ze gescheiden en dan mogen ze ALLEBEI hun vaders en hun moeders en hun broertjes en hun zusjes en hun neefjes en hun nichtjes en hun opas en hun omas en hun ooms en hun tantes en kleinkinderen en achternichtjes en achterneefjes hierheen halen. En die gaan ook trouwen en ook op hun beurt weer de hele meute hierheen halen, want ze zijn toch allemaal zo "zielig". EN WIJ MAAR DOKKEN!Het feest is nu afgelopen en mogen alle Moslims die niet heel hard meehelpen aan betalen van de feestrekening snel weer terug naar huis, dan kunnen de belastingen omlaag en kunnen we tenminste zonder al te grote kleerscheuren onze opgelopen schulden beginnen af te lossen. Met de crisis wordt dat al moeilijk genoeg.

5 opmerkingen:

 1. Welja, Cohen is ook nog bereid om een orthodoxe haatzaai moskee te subsidieeren met mijn geld. Zou hij wel beseffen wat er in dat soort moskeeën over niet-moslims wordt gezegd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welja, Cohen is ook nog bereid om een orthodoxe haatzaai moskee te subsidieeren met mijn geld. Zou hij wel beseffen wat er in dat soort moskeeën over niet-moslims wordt gezegd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat Cohen hier probeert is ongekend hypocriet. Hij is zelf van het begin af aan direct bij het projekt betrokken geweest. Inclusief alle afspraken over de religieuze koers. En de financiering kwam niet van het Stadsdeel maar van de Gemeente Amsterdam! Middels een veel te hoge erfpacht, een constructie waarmee Cohen zelf nota bene is akkoord gegeaan, en ook nog eens buiten de gemeenteraad om. Die hebben dat pas een paar maanden geleden gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Islam is geen religie maar een onderdrukkende ideologie en een moskee is geen "kerk". De Nederlander van "nu" heeft geen herinnering aan de dwangburchten die tijdens de Spaanse bezetting op strategische plaatsen in Nederland werden gebouwd, noch kent de Nederlander zijn/haar geschiedenis erg goed lijkt het. Deze Spaanse dwangburchten werden gebouwd om de autochtone bevolking te controleren en om hier en daar een corrigerende mep uit te delen. Zo dient Nederland de moskeeën ook te zien. Zelfs de architectuur, inclusief de schietgaten en de wachttorens, van de dwangburchten en moskeeën vertoont gelijkenissen. Bovendien: kijk naar de Ridderzaal op het Binnenhof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Islam is geen religie maar een onderdrukkende ideologie en een moskee is geen "kerk". De Nederlander van "nu" heeft geen herinnering aan de dwangburchten die tijdens de Spaanse bezetting op strategische plaatsen in Nederland werden gebouwd, noch kent de Nederlander zijn/haar geschiedenis erg goed lijkt het. Deze Spaanse dwangburchten werden gebouwd om de autochtone bevolking te controleren en om hier en daar een corrigerende mep uit te delen. Zo dient Nederland de moskeeën ook te zien. Zelfs de architectuur, inclusief de schietgaten en de wachttorens, van de dwangburchten en moskeeën vertoont gelijkenissen. Bovendien: kijk naar de Ridderzaal op het Binnenhof.

  BeantwoordenVerwijderen