maandag 24 augustus 2009

Helemaal geen kinderbijslag naar welk land dan ook,woont men niet Nederland GEEN TOESLAG.

Kinderbijslag compleet afschaffen en schoolgeld/studiekosten afschaffen. Niet leren/studeren, dan werken. Geen werk, dan passend werk toewijzen. Werk weigeren, geen uitkering. Crimineel gedrag: straf en, indien van toepassing, waarschuwing voor pa en ma. Bij volgend strafbaar feit ook pa en ma straffen. Allochtoon: hele gezin terug naar land van herkomst, autochtoon: werkkamp, incl. ouders indien van toepassing. Hoe moeilijk kan het zijn?
Hele dorpen in turkije leven van onze kinderbijslag,er zijn gevallen bekend van doktoren die tegen een flinke vergoeding valse geboorteaktes maakten,alleen om de kinderbijslag uit nederland.Maar zoals gewoonlijk zit Den Haag weer te slapen,in dit geval al minstens 30 jaar,Gaan ze de teveel ontvangen bijslag nog terugvorderen? Eindelijk en terecht met al dat gesjoemel van marokkanen en turken met kinderbijslag had allang aangepakt moeten worden en het zijn niet alleen de marokkanen en turken de pakistanen zijn nr.one ook anderen uit midden-oosten kunnen er wat van sjoemelen met kinderbijslag allemaal mensen die in ons land blijven wonen velen die wel werken en anderen weer niet klagen en afgeven dat kunnen ze als geen ander tijd terug in engeland hebben ze velen kunnen ontmaskerenen hier had het veel eerder moeten gebeuren...Wat zal Pechhold daar van zeggen?Dit is namelijk de man die zeer voor de moslims is.Ons tot na 65 ste jaar te laten werken, en heel erg voor Turkye,dat snel bij de EG moet komen.Nu heeft men bij de 3 stoelen D66,weer redenen om tegen te stemmen,daar winnen ze zeker nog meer stemmen mee van allochtonen,let maar op. Molsim famileies hebben hele ritsen aan kinderen. Nederlanders niet meer, op een enekele na. De pot wordt derhalve oneerlijk verdeeld. Kinderbijslag voor twee kinderen en daarmee basta. Dan houden we gelijk wat meer geld over voor de vergrijzing. Oudjes die het verdienen! Die keihard gewerkt hebben om deze maatschappij tot stand te brengen!!De linkse partijen houden zich wel op de achtergrond om maar niet tegen de scheenbenen van de medelanders te schoppen,want dat zou stemmen van deze bevolkingsgroep kosten.Stoppen met KB naar het buitenland.
HELEMAAL AFSCHAFFEN die kinderbijslag in het buitenland. Het is toch te gek voor woorden.Ze hebben meestal al 6 kinderen of meer en dat kost al handen vol geld aan kinderbijslag.Daarom blijven ze maar bruiden importeren en kinderen maken, wij betalen wel. Het moet stoppen.

vrijdag 21 augustus 2009

STOP ISLAMITISCHE IMMIGRATIE

ER KOMEN ALLEEN MOORDENAARS

Hoeveel Mohammed's moeten er nog komen om mensen onschuldig van het leven te beroven! Stop nu verblijfsvergunningen, importhuwelijken en gezinsherenigingen.
Chauffeur Mohammed heeft ook weer 2 paspoorten en dus 2 nationaliteiten. Het blijkt dat hij zich crimineel gedraagt in Nederland. Hij is onze nationaliteit niet waardig. En daarmee dient zijn Nederlanderschap en zijn NL paspoort te worden afgenomen. Straf uitzitten en enkele reis Marokko. Dat komt dan goed uit, want Marokkaanse nationaliteit en paspoort heb je voor je leven en kan niet worden afgenomen. Maak juist nu een deal met Marokko.

STOP NU KICKBOKSCURSUSSEN MET DE BELASTINGGELD.

De vechtsubsidies zouden onmiddellijk moeten stoppen. Waanzinnige "Moslimjongeren integratie" via dit soort gewelddadige methoden is totaal barbaars.! Minister Van der Laan voor Wonen, Wijken en Integratie moet juist deze jongeren anders laten opvoeden en opleiden.
Het is nu duidelijk geworden dat veel overheden allerlei vechtsporten subsidiëren, met het doel meer maatschappelijke "binding" te bereiken tussen Nederlandse en snel groeiende Moslim jongeren die nu in veel steden meerderheid vormen.. Het lijkt erop dat met name de Turkse en Marokkaanse jongeren de geleerde vechttechnieken toepassen tegen hun arts vijanden, tegen politie en Nederlandse jongeren; ze slachten als ze ergens in een wijk of straat overmacht hebben! De vechtsubsidies zouden onmiddellijk moeten stoppen. Nu creëer jij zelf je eigen moordenaars.De Islamitische taxichauffeur die Rob Sitek in Amsterdam bij een standplaats doodsloeg, is een kickboxer. Dit zal geen toeval zijn. Moslimjongeren zijn gek op het geweld, ze hebben een grote feest, genaamd "offer feest", vreselijke slachtfeest! Elke kind moet altijd meedoen aan deze feest..Geweld tegen de niet-moslims onder moslimjongeren komt natuurlijk door het Islamitisch geloof en constante opvoeding. Niet agressieve kickboksers bestaan niet. Een kickbokser weet wat hij kan met zijn vuisten en kent de risico's.

DURE MOSKEE BOUWEN IN CRISISTIJD In veel steden van Nederland zijn er veel moslim bezig met de bouw van nog meer grote moskeen met hoge minaretten. Vraag is; hoe ze in deze tijd aan zoveel miljoenen Euro's komen? Moskeeactivisten zijn grotendeels werkloos en zitten meestal in uitkering_handel.! Deze moskeen moeten in omvang heel groter zijn dan men aanvankelijk bedacht had maar ook nog hogere minaretten moeten krijgen. Waarom? Met zoveel werkloosheid en ellende, gaan ze nu nog meer luxe moskeen bouwen! Welke mentale catastrofe staat achter deze waanzin? Voor een moslim hoge minaret betekent simpelweg VEROVERING! De haatzaaiers in deze moskeen (imams en geestelijken) smoren de ware integratie pogingen in bezetting trainingen die geïnstrueerd wordt vanuit de koran, en tegenwoordig wordt bekrachtigd door haatzaaiers uit verre landen.
De waarheid is echter dat de overheid juist het probleem vormt: torenhoge belastingen, bonussen, nog meer investeren in non_productieve, destructieve moslimmaatschappij, ontmantelen van huidige beschaving via zeer achterlijke uitstoot van Turkije en Marokko is nog steeds een vaste job voor huidige beleidsmakkers. Sterker nog.. ze denken dat ze alles veel beter zien dan die miljoenen Nederlanders die nergens verstand van hebben. Ze lezen geen kranten en hebben ook geen Internet, net als Moslims die door hen hierheen verplaatst zijn.!. Moslims lezen inderdaad nooit Nederlandse kranten, kijken nooit naar NL TV's. Ze hebben nu eenmaal hun eigen commando, het is inderdaad zo dat deze moslims alleen een gesloten frequentie volgen. Het lijkt op een situatie van 2 aparte fronten in een oorlog. Meerderheid weet niet wat er gezegd wordt, pak je hoofddoek en ga gewoon naar je "kafir"... (denk aan 2 de wereldoorlog, maar nu doen ze bewust, ze willen gewoon niet weten.) deze geslotenheid is juist het grootste gevaar voor Nederland! Dit is een ultieme strijdmethode voor de externe mogendheden die miljoenen op deze manier opsluiten in een andere land en vervolgens sturen via hun eigen frequenties: Dit is het beste militaire werkwijze om een vreemde land van binnenuit ten val te brengen.

Luister alleen naar eigen commando: je hebt hier een moskee en een schotel!
De waarden en normen die ze hebben bestaan niet meer in Europa, ze passen niet hier. Er wordt nooit een andere cultuur (multicultuur) met deze barbaarse praktijken.! Verminkte tribus_leven kunnen niet meer overleven in Europa, Europa gaat niet meer terug, Germaanse stammen zijn er ook niet meer. Je kan ook dit achterlijkheid niet meer mixen met huidige Europese cultuur. Trouwens echte Tribus leven wat ze daar hadden, hebben ze hier niet meer: nu een Sahara slang in het noordpool??. Maar het gevaar groeit: De volledige steun die de overheid hebben gegeven aan bijvoorbeeld moskeen, islamitische omroepen, imams, islamscholen is hier een treurig voorbeeld van. Het feit dat deze objecten zich niet zo hard verzetten tegen het westerse cultuur maakt ze nog niet in essentie matig. Sterker nog, bijvoorbeeld Islamitische landen ambiëren dezelfde machtspositie en in het verlengde daarvan steunen ze deze Turkse en Arabische islamitische organisaties. In Islamitische landen elke vorm van verzet tegen hun onmenselijk heerschappij wordt direct in de kiem gesmoord. En het is algemeen bekend dat hetzelfde Islamitische landen de onmisbare steun (politiek, financieel en militair) hebben voor hun uitstoot in EU landen. Stuur je meest onderontwikkelde bevolkingsgroepen naar een land waar ze totaal hun herkomstland verbonden en gesloten koloniën creëren en als contra maatschappij gaan functioneren, hiermee creëer jij het beste segregatie en een onvermijdelijke islamitische enclave binnen je doel. Een vroom islamitisch leven is onverenigbaar met de eisen die een Westerse maatschappij aan arbeidsparticipatie stelt. Zelfuitsluiting is het gevolg. Deze leidt tot werkloosheid waarmee de vicieuze cirkel -werkloosheid > fundamentalisering > criminaliteit > uitsluiting- gesloten wordt; De Nederlandershaat van Turken en Arabieren komt niet (alleen) uit de onderontwikkelde uitstoot die hierheen verplaatst is, maar vooral uit het door velen letterlijk genomen handboek van de moslim: de koran. Als u dat boek nou eens op essenties gaat lezen,kent u de inspiratiebron voor 'kafir, gavur, gazha, hoeren etc..'. Moslims die hier onterecht door onze WRR en politieke partijen "immigrant" (moslim zelf noemt zich nooit immigrant!) genoemd zijn, bouwen nog grotere koloniën binnen hun gastland:dit werkwijze van de Turken en Arabieren was historisch al bekend, het is dus niet nieuw! Deze fenomeen, die ongekende krachten in een zeer onderontwikkelde en ongepaste bevolkingsgroep vindt, is niet makkelijk te bestrijden! Deze mensen hebben wel een soort stam cultuur (massale familietrouw, trouwen met de nicht en neef etc..) maar ze zijn geen echte stam meer!! Hun ideologie lijkt op een soort godsdienst, maar dit is absoluut geen godsdienst. Zeer misleidend: als ze elke keer, "allah" , "ali" , "Mohammed" roepen of Imam's agitatie volgen, denken ze meteen aan hun grote overwinning, eeuwige strijd, vernietigen van Europeanen: dit is absoluut geen godsdienst!
Men heeft ten onrechte de berg of woestijn gewoontes van de geïsoleerde, verminkte Turkse en Marokkaanse stammen "immigranten cultuur" genoemd, wat men hier agressief opdringt is niet anders dan een soort tribusachtige overblijfsel, agressiviteit van de analfabeten! Onwetendheid is geen cultuur, analfabetisme is geen cultuur, dit moet je juist bestrijden.! Trouwen met de neef en nichtjes (in Rotterdam bijna 76%), polygamie, (tribus Trouw), dierenachtige voorplanting, door de tribus leden buitengewoon slecht verwekte massa kinderen die hun vaders niet meer weten, besnijdenis, erewraak, slachtenfeest (offerfeest genoemd!!) etc.. etc.. Dit achterlijkheid bestaat omdat deze mensen in Turkije en Marokko op de bergen en in de woestijnen duizenden jaren geïsoleerd geleefd hebben. Maar als jij zelf dit soort ongepaste niet_naturelle gewoontes cultuur noemt en je beleid baseert op deze waanzin dan is er een grote gevaar voor je medemens.
Sociaal democratie en zijn bronnen.
Het tijdperk is verandert. Zware industrie is continue aan het verhuizen, straks wordt Nederland niet meer een industrie land. Hiermee wordt ook 50 jaar islamisme beëindigd. Moslim instroom was altijd gerelateerd aan de grote fabrieken en nu zijn ze er niet meer. Grote industrie is aan het verhuizen naar Oost Europa, China of India. Moslims die nu nog steeds hier binnenkomen worden niet meegenomen naar China of India. Daar zijn ze ongewenst. Geen enkele land wilt deze mensen hebben. Hun kosten zijn enorm. Ze werken niet; om 1 Marokkaan aan het werk te zetten moet je minimaal 3 instanties inschakelen, dit is een kapitaal vernietiging. De bestaande politieke partijen, met name de PvdA, stammen nog duidelijk uit de tijd van de zware industrie. De textielfabrieken, scheepswerven, kolenmijnen en havenbedrijven van vroeger zijn grotendeels failliet gegaan of verplaatst naar de lage-lonen-landen. Nu zijn de Hoogovens vrijwel failliet, omdat staal elders in de wereld veel goedkoper gemaakt kan worden. Het is juist voor dit soort industrieën dat de gastarbeiders hierheen zijn gehaald. Amsterdam-West is waarschijnlijk vooral gebouwd voor de havenarbeiders; nu zit het vol werkloze Marokkanen. De harde basis van PVDA, SP en Groen links verdwijnt langzamerhand! Grote arbeiders toestand is er niet meer. Nederland, met zijn opgeleide dienstverleners is niet meer een industrieland, het wordt een kennisland, en islam is per definitie grootste vijand van deze "kennisland". Deze partijen kunnen niet meer groot worden met hun oude ideologie, ze moeten veranderen of vallen ze ook in handen van de achterlijke moslim_bendes die niks mee te maken met een progressieve normale politiek of ideologie!! Sociaal democraten die nu geen echte arbeiders meer hebben zijn met de islamitische achterlijkheid besmet. PVDA en Groenlinks houden nog steeds vast aan hun oude beleid en als gevolg, steeds meer afdelingen van deze partijen worden door de Moslims bendes veroverd.
Leiders van tribus zijn vervangen door de gestuurde staatsambtenaren
Duizenden jaren stam leven: altijd met een hoofd, een stamleider. Meeste stamleiders van deze moslims zijn niet naar Europa verplaatst. Ze zitten goed in Turkije en Marokko. Die stamleiders zijn juist vervangen door een gevaarlijke massa infiltranten, goed opgeleide invasiemacht, imams en andere soort staatsambtenaren van Turkije en Marokko. sinds jaren tachtig heeft Turkije een soort staatspolitiek ontwikkeld die alle Turken praktisch tot een aparte front bij elkaar brengt en integratie voor altijd onmogelijk maakt. Hier worden de imams, Turkse staatsambtenaren die de religieuze diensten in de moskee verzorgen, opgeleid. De rol van de staat hierbij centraal. Later werden de nieuwe verkorte imamopleidingen radicaal en doelgericht veranderd overeenkomstig de wensen van de alle machthebbers. Daarna werden zij met duizenden naar het buitenland gestuurd om het doel van de islamisering van Europa te bereiken. Zij mogen ook niet teveel verwestersen en moeten telkens na 4 jaar weer terug naar Turkije voor islamitische heersindoctrinatie. Imams zijn dus een belangrijk middel om Europa te islamiseren.
We hebben het nu over een vijandige buitenlandse invasie onder leiding van een buitenlandse mogendheid en buitenlandse staatsambtenaren, (imams, nep_politicus die overal infiltreren, agenten van geheime dienst) die gevaarlijke processen besturen, met een religie die predikt dat niet moslims zich moeten onderwerpen of verdreven moeten worden, hun ware doel willen bereiken.. Turkije zegt de leider te zijn van 270 miljoen Turkstalige moslims waarvan de helft Turks staatsburger is. Als Turkije wordt toegelaten tot de Europese Unie krijgen we dus onvermijdelijk migratiestromen uit dat enorme reservoir. Bovendien eisen dan andere islamitische volkeren en staten eveneens toegang. De politiek commentator van de Turkiye Gazetesi pocht nu al dat binnen tien jaar een op de twee Europeanen moslim zal zijn door migratie, hoge islamitische en lage Europese vruchtbaarheid en (gedwongen) bekeringen.
HET BELEIDUITHUWELIJKEN. Uithuwelijken in hun eigen land van herkomst is prima. Maar dan niet meer toestaan om als bruidspaar terug te komen naar Nederland. Er moet echt een einde komen met deze handel in verblijfsvergunningen via importhuwelijken. Uithuwelijking is een islamitisch verschijnsel, heel normaal in moslimlanden. Zij kiezen ervoor om tot deze moslimcultuur te behoren, ook in NL. Het zou beter zijn als moslima's dit geloof de rug zouden toekeren maar hierin hebben zij geen echt vrije keus binnen hun cultuur, want zo dwingend is de Islam. Eigen keuze en schuld dus. Waarom moet Nederland dit stamcultuur van de moslim oplossen?! Naast de kosten van inburgering en onze frustratie dat zij in het geheel niet willen inburgeren, kost de moslim ons al meer dan ons lief is. Gewoon import bruiden/ bruidegommen hier verbieden, nep huwelijken van moslims in de ban doen en terugverplaatsen naar hun eigen land. Dat is het enige wat effectief is. Als ze herhaaldelijk met een nep "partner" uit het thuisland willen "trouwen" dan ook in het thuisland wonen en NL paspoort innemen. In sommige Nederlandse steden is "echtscheiding" percentage van de Turken en Marokkanen veel hoger dan de Nederlanders. Dit is blijkbaar een tactiek, ze willen via allerlei middelen proberen hun etnische barbarisme promotieren tot de dominantie..
Een tank bestuur je ook anders dan een kameel.
Het infiltreren van bestaande partijen is heel makkelijk, daar wordt nauwelijks op gelet, Turkse islamitische Maffia Milli Gorus kon 30 jaar veel veel gemeentes uitbuiten, ze hebben miljarden doorgesluisd. Turkse en Marokkaanse infiltranten zitten in allerlei politieke partijen en beschouwen Nederlandse autoriteiten, ministers, kamerleden, burgemeesters en wethouders, deze mensen en hun nep organisaties als de juiste informatiebron, als basis voor hun beleid. Hier gaat het alles fout! Deze mensen zijn geen vertegenwoordigers van dit achtergestelde groep. Het zijn juist deze mensen die via Herkomstlanden nog meer willen uitbuiten, In Turkije en Marokko hebben ze het meest gruwelijke praktijken toegepast op deze mensen en nu zijn ze weer ...Goed opgeleide infiltranten, harde verlenging van de Turkse en Marokkaanse overheden nomen zich nog steeds echte vertegenwoordigers van dit opgesloten massa die totaal niks mee te maken heeft met deze "leiders". Gefaalde beleid die oorspronkelijk en nu nog steeds via deze infiltranten tot stand gehouden wordt is 40 jaar lang getest, resultaten zijn overduidelijk: steeds groter wordende koloniën van moslims, oncontroleerbare verloren land stukken en niet alleen herkomstland verbonden maar ook door de meer islamitische netwerken gesteunde apart georganiseerde Moslims die straks via VN gaan hun Duivelse doelen willen bereiken!! Zal Obama of Obama achtige leiders van VS op dat moment achter Nederland staan??
Turken en Marokkanen weten goed dat de vrijheid van godsdienst en meningsuiting in het Westen de islam alle ruimte tot verdere expansie biedt ; Moslims zijn demografisch in het voordeel. Hier mogen imams in moskeeën vrijelijk extremistische propaganda verkondigen Door hun hoge geboortecijfer hebben zij de zekerheid op termijn een meerderheid te vormen in Europa; VN zal ook anders gaan reageren! Het gezegde gaat immers: ‘alles is geoorloofd in liefde en oorlog’. Bovendien, niet-moslim denkers en filosofen, zoals Sun Tzu, Machiavelli en Hobbes, rechtvaardigden allen misleiding in oorlogstijd. Het cruciale verschil echter is dat volgens alle vier de erkende scholen van soennitische rechtsgeleerdheid, de oorlog tegen de ongelovige verder gaat tot de eeuwigheid: totdat “alle chaos eindigt en alle religie tot Allah behoort” (Koran 8:39).
Nederland, zal ondermijnd worden door deze groepen die zich steeds verder uitbreiden tot de grote gebieden en loyaal blijven tegenover hun herkomstland. Stop nu verblijfsvergunningen. Doorgaan met de substituering van het moslimgroei is een misdaad. Waarom beschermen onze politici ons niet tegen islamitische tuig ? Mensen die zo onderontwikkeld zijn dat ze hier absoluut niet horen..zet ze AUB uit, ontneem hun het Nederlandse paspoort. HET IS EEN SCHANDE..WANNEER STOPT DEZE ISLAMITISCHE TERREUR. Wij Nederlanders zijn de Islamisering zat!Het wordt tijd dat er andere mensen aan het bewind komen om het probleem vreedzaam op te lossen en anders gaat er vandaag of morgen de beuk in!Nederland wordt wakker en laten we onze stem laten horen en ons land nog proberen te redden van dit tuig!!

De boerka is dus bedoeld om driftige kerels niet in verleiding te brengen om vrouwen zomaar op straat te bespringen.

Het dragen van een boerka komt nu alleen nog sporadisch voor in landen die nog letterlijk eeuwen achterlopen op ons. Met Afghanistan voorop, waar men nog steeds middeleeuwse taferelen beleeft. Daar is de boerka door de wraakzuchtige Taliban voor alle vrouwen met geweld opgelegd. Het niet dragen ervan werd met stokslagen bestraft. Zoals de Taliban met dit in lang vervlogen tijden zelfverzonnen gebod omgaan lijkt het alsof zij de boerkaplicht tot de zesde zuil van de islam hebben gebombardeerd. Deze maatjes van Osama bin Laden draaien er hun hand niet voor om alles wat ze doen, van jihad tot boerkaplicht, het etiket ’islamitisch’ op te plakken. Terwijl iedereen toch weet dat de boerka ooit is bedacht door overhitsige en oerconservatieve mannen, die hun handen niet thuis konden houden. Zij raakten al opgewonden bij het zien van een vrouwengezicht. Om te voorkomen dat mannen opnieuw zonden zouden begaan, moesten vrouwen op straat van top tot teen in het zwart gehuld gaan.
De boerka is dus bedoeld om driftige kerels niet in verleiding te brengen om vrouwen zomaar op straat te bespringen. Voor de beschaafde mannen onder ons is dat een regelrechte belediging.
De laatste jaren is de boerka als een modeverschijnsel overgewaaid naar Nederland. Het aantal vrouwen dat de boerka hier draagt lijkt vooral in grote steden toe te nemen. Tien jaar geleden zag ik ze nooit. Nu zie ik ze met regelmaat. Ze dragen de boerka vrijwillig. Dat is het verschil met de situatie in Afghanistan. Daar dragen vrouwen nog een boerka uit angst voor represailles. Hier houden die paar boerka dragende vrouwen, die zeggen het in naam van de islam te doen, dit zwarte gedrocht zelf in stand.

Als ik ze tegenkom op straat wekken ze bij mij twee reacties op. Zowel medelijden als agressie. Ik heb medelijden met ze omdat ze met de boerka aan bewust kiezen voor een eenzaam bestaan. Ze willen met niemand contact. Dat maakt mij weer agressief, omdat ze op deze wijze geen bijdrage wensen te leveren aan onze samenleving. Bovendien geven ze met hun extreme gedrag extra munitie aan randpolitici zoals Wilders om de islam aan te vallen.
Maar belangrijker is dat vrouwen met een boerka bij geen enkele werkgever, moslim of niet-moslim, aan de slag kunnen. Dat weten ze donders goed. Vandaar dat ik vind dat vrouwen met een boerka op straat geen aanspraak kunnen maken op sociale voorzieningen in Nederland. Ik vind het niet meer dan logisch om van mensen die geen hand willen geven aan leden van de samenleving waarin ze leven te eisen dat ze dan ook geen hand ophouden bij de overheid als ze vanwege de boerka werkloos blijven. Dat geldt net zo goed voor een Papoea die zich beroept op tradities van zijn voorouders en uit overtuiging hier op straat met een peniskoker rondloopt. Die komt ook nooit aan de bak en zijn verschijning stoot net als de boerka mensen af.
Ik weet zeker dat als de Europeanen echt zouden weten wat er gaande is het ineens afgelopen zou zijn met de import van het kwade. Het echte kwade buitensluiten de rest nog een kans geven en welwillenden verplichten zaken als eerwraak en moord bij afvalligheid af te zweren. Landen als Polen en Tjechië Griekenland, Baltic moeten helemaal niets hebben van die middeleeuwers. Aanporren, macht terug naar de Europesevolkeren zoals de EU bedoeld was. En niet om onze beschaving te vernietigen.

islam en vrouwen onderdrukking

Ik heb een hekel aan vrouwen onderdrukking en alles wat ermee te maken heeft of sumbool voor staat.Mensen moeten eens uit de oertijd stappen, en naar een beschaafde wereld toe leven en ontdekken dat vrouwen niet minder zijn. Mannen en vrouwen zijn gelijk, er komen geen kinderen zonder mannen, en zonder vrouwen ook niet. Hoe dom moet je zijn om niet in te zien dat de geslachten elkaar in stand houden en elkaar aanvullen?Als dit zonodig MOET....en mensen denken zonder een burka niet verder te kunnen geloven in hun god, laten ze dan ergens naartoe gaan waar iedereen dat standpunt met hen deelt.De enige reden waarom een burka gedragen wordt naar mijn mening, is dat men zich wil onderscheiden en vaak ook alleen ter provocatie.Het dragen van een burka of zelfs een hoofddoek is zelfs in veel islamitische landen verboden. Alleen in Nederland, mag alles, kan alles, behalve als je zelf een nederlander ben, want dan mag je niets.Discriminatiepunten zijn er voor buitenlanders, niet voor nederlanders.Er bestaat in mijn ogen geen multiculturele samenleving, omdat er van beide kanten geen enkele interesse is naar elkaar.
Of de vrouw wordt direct of door indoctrinatie gedwongen een burqa te dragen, in dat geval is acceptatie ervan een vorm van medeplichtigheidalternatief is dat zij zelf kiest deze vorm van isolatie te dragen, in dat geval moet ze ook de gevolgen accepteren.Hoelang hebben we niet gevochten om een maatschappij te krijgen waarin niet religie bepaald wat mensen mogen maar waar mensen bepalen wat de grenzen zijn van wat de invloed van religie mag zijn?de burqa heeft maar 1 doel, het dehumaniseren van de draagster, ze is geen persoon meer maar een kledingstuk.Praat jij wel eens met je kleding? nee?, zover ik weet is het geven van een uitkering aan een kledingstuk ook niet een gewoonte.
Ik vraag mij heel erg af wat er aan de hand is in Nederland. Het lijkt net alsof iedereen zich moet aanpassen aan het Moslim geloof. Begrijp mij niet verkeerd, ik heb respect voor ieders geloof, maar een geloof waarin zon sterke regels gelden, zoals het dragen van een burka, en het uithuwelijken van vrouwen en hen onderdrukken, gaat mij te ver. Teminste als zij dat doorzetten in Nederland.Mijn mening is dat zij hier welkom zijn, maar dat zij zich wel moeten aanpassen aan onze westerse wereld. Een hoofdoek ok. maar een burka zou gewoon echt ten strengste verboden moeten worden. Ik ga toch ook niet met een bivakmuts over straat lopen?Wij zijn een multicultureel land, dat klopt, en dat is ook prima. Maar dat wil niet zeggen dat je hier maar alles kan en mag doen wat je zelf wil. Ik vind het asosiaal als iemand met een burka loopt. Je kan diegen totaal niet inschatten, of herkennen. Dit is een land waar iedereen vrij hoort te zijn, en als je niet vrij wil of kan zijn, of je er iets op tegen hebt, dan hoor je hier gewoon echt niet thuis.Kijk naar de spotprenten over de profeet. Dat mensen ze kwetsend vinden kan ik begrijpen, maar de hele wereld staat op zijn kop. Terwijl er ook zo vaak grappen gemaakt worden over God, Budha, sinterklaas,enz. Hiermee zie je dat als men zo fanatiek in een geloof gelooft (en dan bedoel ik ieder geloof), dat men helemaal doordraait. Ik vind zelfs dat geloof afgeschaft zou moeten worden. Want uitgewezen is dat men elkaar niet accepteren kan als men ieder een streng ander geloof heeft. Men begrijpt elkaar totaal niet. Erick Doorgeest

Moslima’s IN ACTIE...

Wist u dat jonge moslima’s eisen om niet te moeten deelnemen aan de lessen sport en biologie, zonder dat dit enige weerslag heeft op hun examenresultaten ? (Bron: Nouvel Observateur) - Wist u dat moslima’s afzonderlijke, exclusief aan hen toegewezen, toegangsuren eisen en bekomen in gemeentelijke zwembaden ? (Bron: Revue politique) - Wist u dat moslima-studenten eisen dat ze tijdens hun examen mogen worden begeleid door hun echtgenoot en dat hun examen uitsluitend door een vrouw mag worden afgenomen ? (Bron: Nouvel Observateur) - Wist u dat een moslimorganisatie (”Unir” aan de Universite Paris” XIII) het recht van een professor “behorende tot de westerse cultuur” betwist om het werk van een moslimstudent te beoordelen ? (Bron: l’Express) - Wist u dat moslims de afschaffing van het kerstfeest in sommige lagere scholen eisen - en bekomen ? - Wist u dat moslimstudenten, onder het mom van de wet op de scheiding van kerk en staat, een verbod eisen op het plaatsen van kerstbomen in scholen, zelfs kleuterscholen ? (Bron: Le Parisien) - Wist u dat moslims een verbod eisen - en bekomen - op het serveren van vlees dat niet hallal is op scholen waar zij in de meerderheid zijn ? - Wist u dat moslims die voor de overheid werken er bijkomende feestdagen eisen voor hun religieuze feesten ? - Wist u dat moslims ruimtes eisen om te bidden in onze colleges, onze lycea en universiteiten ? - Wist u dat moslims in onze scholen, universiteiten en werkplaatsen aan hun vijf dagelijkse gebeden aangepaste uurroosters eisen ? - Wist u dat moslims een aanpassing van onze geschiedenisboeken eisen teneinde er de geschiedenis van hun land en hun godsdienst in op te nemen ? (Bron: Nouvel Observateur) - Wist u dat uit onze schoolboeken alle verwijzingen naar Karel Martel en andere Jeanne d’Arcs zullen worden geschrapt om de Franse moslims niet op de tenen te trappen ? - Wist u dat moslima’s eisen om openbare functies (in de administratie, ziekenhuizen, scholen, rechtbanken) te mogen uitoefenen met een hoofddoek op ? - Wist u dat gesluierde moslima’s/geneeskundestudentes eisen dat ze enkel vrouwen moeten verzorgen ? (Bron: Le Monde, Le Figaro) - Wist u dat reeds mannelijke artsen in elkaar werden geslagen omdat ze moslima’s hadden verzorgd zonder toelating van diens echtgenoten ? (Bron: Le Monde, Le Figaro) - Wist u dat in heel wat Franse scholen waarin vooral leerlingen van NoordAfrikaanse afkomst zitten, opschriften worden aangetroffen als “Mort aux Juifs” (Dood aan de Joden), “Mort aux chretiens” (Dood aan de Christenen) of ” Vive Bin Laden” (Leve Bin Laden) ? - Wist u dat bij manifestaties tegen de oorlog in Irak, bepaalde «pacifistische» moslims portretten meedragen van Bin Laden of Saddam? (Bron: Les 4 verites) - Wist u dat een woesteling, genaamd Djamel, die een jong meisje, Sohane, levend had verbrand, tijdens de wedersamenstelling van zijn misdaad in Val de Marne luidkeels werd toegejuicht ? (Bron: televisiejournaal op France 2) - Wist u dat jonge zwarten en NoordAfrikanen die een blanke jongeman levend hebben verbrand in een supermarkt in Nantes (in 2002) totaal geen berouw tonen maar integendeel trots zijn op hun daad ? (Bron: Temoignage de l’avocat) - Wist u dat een handboek voor goed gedrag “Wat toegelaten en verboden is in de Islam”, een boek dat al 10 jaar in Frankrijk wordt verdeeld, uitlegt hoe een goede moslim zijn vrouw moet slaan : “met de hand”, “zonder zweep” of “houten stok”, en “terwijl hij het gelaat spaart” ? (Bron: l’Express) - Wist u dat islamitische patrouilles door de straten van Antwerpen en andere steden trekken teneinde “de slechte, racistische blanke agenten in het oog te houden” en hun eigen wetten toe te laten passen ? (Bron: Liberation) - Wist u dat nieuwe wetten aan de politie, het leger en de openbare dienst in het algemeen de verplichting opleggen om bij voorrang “jongeren” uit de migrantenpopulatie aan te werven en dat 35 ondernemingen, waaronder France Television, Peugeot en de voedingsketen Casino een contract hebben getekend dat hen ertoe verplicht de voorkeur te geven aan migranten bij de aanwerving van personeel ? (regerings- en vakbondsbronnen) - Wist u dat in scholen, moslima’s hun jas aandoen vooraleer ze aan het bord willen komen teneinde niemand in de verleiding te brengen, dat in basisscholen moslimvaders weigeren om hun dochters les te laten volgen in een klas waarin een onderwijzer de gebruikelijke onderwijzeres vervangt en dat een school zelfs een sluis zonder ramen heeft moeten installeren waarin de leerlingen hun eigen moeder, die van kop tot teen gesluierd is, kunnen herkennen tussen de andere gesluierde vrouwen ? (Bron: Le Monde 09/07/04) - Wist u dat in lagere scholen de leerlingen het gebruik van afzonderlijke kraantjes hebben ingevoerd, het ene gereserveerd voor moslims, het andere voor Fransen, of dat een plaatselijke afgevaardigde van de moslims heeft gevraagd om afzonderlijke kleedkamers te voorzien aan de sportzalen omdat volgens hem “een besnedene zich niet mag ontkleden aan de zijde van een onreine” ? (Bron: Le Monde 09/07/04) - Beseft u wel dat andere religieuze gemeenschappen (zoals ….) nooit soortgelijke eisen stellen ?

“Als we niet oppassen verliezen we alleen al dankzij ons geboortecijfer op den duur heel onze cultuur.” Nederlanders hebben dit vroeger zelf gewild”. Onze ouders riepen: ‘Laat de Turken maar komen’. Ze kwamen en ze namen de Koran met zich mee.” Dat moet volgens de predikant een halt worden toegeroepen. ,,Wij willen dat we niet totaal worden overspoeld door een cultuur die de onze niet is”, aldus Protestants predikant dr. André Troost. Dr. André Troost is een verstandig en moedig man. Nee, dan Job Cohen, de burgemeester van Amsterdam: Cohen vindt het geen enkel probleem om een vorm van apartheid te introduceren in Amsterdam. Amsterdam met haar geschiedenis van vrije stad. Overigens, met nadruk op geschiedenis, want Cohen heeft gedurende de periode dat hij daar burgermeester is, de ziel van Amsterdam zonder blikken of blozen de nek omgedraaid. Cohen, die zelf alle fatsoensnormen en -waarden tart met het beschermen van de “kwetsbare moslims”. Radicale moskeeën worden niet gesloten, auto’s mogen in brand worden gestoken en vrouwen mogen van hem worden gediscrimineerd. Homoseksuelen zijn vogelvrij in de ogen van moslims en zijn eigen bevolkingsgroep ontvlucht nota-bene de stad. Dit laatste toont aan welk een verraad Cohen pleegt, niet alleen tegenover de Nederlander maar vooral tegenover de Joodse Nederlanders. Is dit wat Cohen wil? De werkwijze van Cohen vertoont verdacht veel overeenkomsten met de werkwijze van de Joodse Raad, die door de Duitse bezetters werd ingesteld om de eigen bevolkingsgroep te verraden. Hier is duidelijk sprake van een herhaling van zetten. “History all over again”. Cohen helpt zijn antisemitische vrienden, onze vijanden, waar- en wanneer hij maar kan. Is er een erger verraad dan dit mogelijk? Pikken we het verraad nog langer in Nederland? Kan Cohen niet naar Saoedi-Arabie vertrekken. Dan kan hij daar een publieke functie gaan verrichten. Kan hij gelijk kennis maken met het antisemitisch karakter van de islam. Wij pikken het niet langer en gaan daarom op 4 april a.s. naar Den Haag. 4 april is op een vrijdag en u heeft nu nog genoeg tijd om een dag vrij te nemen om samen met ons te laten weten dat het genoeg is. Het is meer dan genoeg! De stem van het volk telt! Laat ook uw stem horen! Kom allen naar Den Haag!
Cohen: vrouw hand weigeren is geen probleem -
Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de minister voor Wonen Wijken en Integratie en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over de stelling van de burgemeester van Amsterdam dat het geen probleem is als moslims weigeren een hand te geven. 1.) Bent u bekend met het bericht: “Cohen: vrouw hand weigeren is geen probleem”? * 2.) Bent u het eens met de burgemeester van Amsterdam, die de islamitische normen kennelijk hoger aanslaat dan de gebruikelijke Nederlandse omgangsvormen? 3. Deelt u de mening dat genoemde burgemeester een zeer kwalijk signaal afgeeft door te stellen dat allochtonen zich niet aan hoeven te passen aan de Nederlandse omgangsvormen? 4.) Deelt u voorts de mening dat het een schande is dat de burgemeester van Amsterdam mee gaat in het achterlijke islamitische idee dat vrouwen en mannen niet gelijk zijn? 5.) Realiseert u zich dat veel Nederlanders doodmoe worden van de islamisering van de maatschappij en het voortdurende verraad van de Nederlandse cultuur door slechte bestuurders als Cohen? 6.) Kunt u er zorg voor dragen dat de burgemeester van Amsterdam niet nog meer schade aan kan richten en zo snel mogelijk uit zijn ambt ontheven wordt?
Kort samengevat wordt in de koran het volgende gesteld: ‘Niet-moslims zijn huichelaars, leugenaars, gierig, doof, stom en blind en gaan naar de hel’. Bovenstaande dringt blijkbaar niet door tot het brein van Aartsbisschop Rowan Williams. De Britten moeten volgens de anglicaanse leider leren inzien dat sommigen van hun landgenoten geen band met het Britse rechtssysteem hebben. Aanvaarding van delen van de islamitische wetgeving over het huwelijk en financiële kwesties kan de maatschappelijke samenhang bevorderen, meent Williams. Sommigen hebben geen band met het rechtssysteem, dus ook geen band met de democratie. Zowel in Groot-Brittannië als in de rest van Europa moeten we dat inderdaad inzien, maar niet zoals deze dhimmi het bedoeld. We moeten het zien als een waarschuwing. De waarschuwing dat het niet respecteren van onze rechtstaten in Europa hiermee bevorderd wordt. Onze democratie is immers minderwaardig voor moslims, zij willen onze democratieën omver werpen. Dit wordt zoveel malen duidelijk gemaakt door ongelovigen, andersdenkenden etc. te discrimineren en moslims creeëren hun maatschappij binnen de onze. Hierdoor ontstaat een parallelle samenleving en het kalifaat is een feit. Een aartsbisschop die deze uitspraak doet, dhimmitude uitspraken, puur uit angst en het gebrek aan eigenwaarde, zegt hetzelfde als dat wat moslims lezen in de koran, wat gepredikt wordt in de moskeeën. Hieronder enkele voorbeelden wat de koran zegt over ongelovigen: 2:6. Het heeft geen zin om ongelovigen te laten geloven. Doen ze toch niet. 2:7. God straft de ongelovigen. 2:8. Ongelovigen zijn bedriegers en misleiden zichzelf. 2:10. Niet-moslims hebben een ziekte in hun hart. God zal hun straffen! 2:17. Een ongelovige gelooft niet omdat God hem verblind. 2:39. Wie niet gelooft zal branden! 2:90. Wie twijfelt of God wel of niet bestaat wordt gefolterd. 2:61. Joden zijn slecht. Ze hebben profeten gedood en niet gedaan wat God wilde. 2:65. God noemt joden apen. Dus de evolutietheorie klopt toch wel een beetje. Maar alleen voor joden. 2:85. Wie de koran maar gedeeltelijk gelooft zal naar de hel gaan. 2:88. Ongelovigen zijn vervloekt. 2:89. Wie zijn geloof verliest vanwege niet vervulde gebeden wordt vervloekt 2:96. Joden hebben te veel begeertes en daarom gaan ze naar de hel. 2:98. God is de vijand van iedereen die niet moslim is. 2:99. Ongelovigen zien geen tekenen van God omdat ze zijn wetten overtreden. 2:104. Ongelovigen worden gestraft. 2:114. Wie het verheerlijken van God tegenwerkt gaat naar de hel. 2:120. Joden en Christenen zijn niet te vertrouwen. 2:121. Niet-moslims zijn verliezers.

De Islam wil wereldverovering

Niet alleen om politieke-, wetenschappelijke- en bedrijfsspionage, maar nu beïnvloeding van Islamieten is een grote job geworden. Islamieten als 5. colonne wachten op een meerderheid binnen kleine landen.

De Islam wil wereldverovering, d.m.v. geweld de wereld Islamiseren. Nu is er iets vreemds aan de hand, moslims komen niet voor werk maar voor iets anders: Dit is nu een oorlog van de Islam tegen de rest van de wereld.Daar moet men zo snel mogelijk wat aan doen op een rigoureuze manier, want “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”.Er is geen andere mogelijkheid om dit gevaar te keren dan de Islam te vuur en te zwaard te bestrijden.De wereld, en vooral de politici moeten wakker worden voor het te laat is, we zijn 1 stap verwijderd van een burgeroorlog, ook in Nederland.Gewone Nederlanders die werken en leven in een grote stad, die dagelijks te maken hebben met moslims.er moet een verdediging komen voordat ons land compleet geïslamiseerd is.

Kennis hebben van de moslimpraktijken is heel belangrijk:
De geestelijke genocide van de niet islamieten van Mesopotamië begon met de komst van de nieuwe islamitische invasie naar het Midden- oosten in de 16e en 19e eeuw waarbij ze ravage hebben aangericht en de ondergang van het niet islamitische volk in het Midden-Oosten hebben bewerkstelligheid. Door de tussenkomst van de nieuwe Moslims landen werd, het eenvoudige en vaak analfabete volk verdeeld in diverse denominaties, een vreselijke vorm van fanatieke nationalisme werd geïntroduceerd, wat later tot uiting is gekomen in het door hen gecreëerd product . Gezinnen, kerken, gemeenschappen en dorpen werden uit elkaar gerukt in de naam van ,,Jezus” waarbij onbeschrijfelijke, ondefinieerbare, diepgaande onderling haat, wroeging, minachting en leed werd veroorzaak en gestimuleerd in de naam van ,,vooruitgang”, ,,ontwikkeling” en ,,onderwijs”. Kinderen werden tegen ouders opgehitst, families tegen elkaar opgezet, dorpen, stammen en steden werden gescheiden en omringt door een geestelijke rood lijn van ongekende, onbegrijpelijke haat en wreedheid gekweekt door de Moslims. Deze onderlinge haat, versplintering en verzwakking is zowel de arabieren als de Turken niet ontgaan. Misschien heeft deze geestelijke genocide de lichamelijke genocide mogelijk gemaakt. Immers, toen de lichamelijk genocide plaats vond door het toedoen van en Turken, waren de niet islamieten sterk verdeeld en de onderlinge haat, gestimuleerde door de missionarissen, ongekend hoog. Een volk dat geestelijk is verdeeld is vanzelfsprekend een zwak volk. De sterke controle van naties als Turkije en Marokko, de dubbele nationaliteit (met zelfs de mogelijkheid om in vreemde krijgsdienst te moeten treden), het zoeken van een partner in het land van herkomst, de positie van de vrouw, de eerwraak en andere daden die in de Westerse cultuur als 'crimineel gedrag' worden beschouwd.
Staatslieden en Raadsleden met dubbele Nationaliteit, b.v. Marokkaans en Nederlands. Dat komt er op neer dan je met een tweedelig persoon te maken hebt. De bovenhelft is Nederlands en de benedenhelft is Marokkaans. Dus geen hele Nederlander, staat de Grondwet een halve Nederlander toe ons land te beheren? Wel raar, toen ik ooit een ander paspoort aanvroeg werd mij snel duidelijk gemaakt, “luister jongeman, dan verlies jij je Nederlanderschap”. Maar ja, dit is niet het Vaderland waar wij voor moesten vechten, het is het Nederland voor de buitenlanders, daar hebben jullie toch voor gekozen.

Islamitische wereld zwijgt, maar gaat wel schreeuwen als anderen deze misdaden aanwijzen

Miljoenen moslimmeisjes worden jaarlijks besneden, er worden duizenden kindhuwelijken afgesloten in een aantal Islamitische landen (b.v. Afghanistan, Turkije, Pakistan, Iran) er worden moslims per de duizenden vermoord door moslims, Afvalligen, homo’s en ‘onzedige’ meisjes en moslim mannen worden opgehangen, gegeseld en/of gestenigd. In S./A. worden hoofden afgehakt om de hoek van de heilige kabah, miljoenen islamitische vrouwen worden volledig onderdrukt onder gebruik van geweld. Het zijn moslims die christenen, hindoes en Buddhisten vermoorden. Erewraak komt nog alleen voor in Islamitische landen; terwijl alle moslims onder censuur leven, het zijn alleen moslims die ‘jihad’ plegen in aantallen landen, het zijn alleen imams en mullah’s die oproepen tot haat en ‘jihad’….

Maar de Islamitische wereld zwijgt, maar gaat wel schreeuwen als anderen deze misdaden aanwijzen, zeggen ‘dat is de Islam niet’, maar zoals een Iraanse niet-gelovige fotograaf zei: ‘de Koran is zowel van Bin Laden als gematigde moslims’. Hoe dan ook Geert Wilders heeft wel degelijk gelijk maar weer zwijgen moslims over wat hij zegt maar gaan wel Islamitische censuur toepassen en moord en brand schreeuwen omdát Wilders zegt wat hij zegt - zoals al die andere miljoenen moslims in Islamitische landen.
Waar zijn ook de Turken die in Europa wel de vrijheid krijgen om zich uit te spreken tegen die misdaden o.a. door openlijk en massaal tegen bovenstaande misdaden te demonstreren? Die zien wij ook niet.

‘Inshallah’ dan maar ‘Allah wil die misdaden en waarom wij moslims niets kunnen veranderen”?
De westerse landen kennen geen assimilatiepolitiek. Turkije kent daarentegen wel een assimilatiepolitiek. De uitspraak slaat dan ook als een tang op een varken.
Sinds de oprichting van de Turkse staat in 1923 dienen alle inwoners zich te conformeren aan de Turkse identiteit, dwz aan de waarden en normen van de ‘etnisch Turkse soennitische moslims’.
Deze waarden en normen komen tot uiting in de wetten die deze meerderheid via hun afgevaardigden bewerkstelligen. Veelal worden de rechten van minderheden middels deze wetten beknot, zoals beperkingen op het gebied van eigen taal, recht op vereniging, persvrijheid, vrije meningsuiting, vrijheid van religie. Turkije is dan ook geen democratie, het is een schijndemocratie en alsook Turkse moslims tonen aan dat democratie en de islam niet samengaan.

De Turkse assimilatiepolitiek is buitengewoon succesvol, gezien het feit dat vele Koerden‘verturkst’ zijn en groeperingen als de alevieten zich steeds vaker als moslims bezien (als ‘humanitische moslims’, dat wel).Pontische Grieken, de ‘lazen’, zijn het schoolvoorbeeld van hoe ver dit kan gaan. Hele instituties als het Turkse leger, het directoraat van godsdienstzaken en de onafhankelijke Turkse magistraat zijn niet meer dan instrumenten van deze assimilatiepolitiek.
En wat nu als de minderheden zich niets aantrekken van de wetten van deze meerderheid?..Turken kennen een lange geschiedenis van genocides, pogroms, moordpartijen, martelpraktijken..

Moslims roepen allemaal in koor: je mag de Profeet niet beledigen.

Onze rechtsstaat beriep zich altijd op het recht van vrije meningsuiting maar gaandeweg zijn deze vrijheden op allerlei manieren beperkt door degenen die ons HUN wil willen opleggen. het is zeer schandalig vinden als de film niet mag worden uitgezonden want dit zou ook betekenen dat degenen die voor een verbod zijn weer hebben gezegevierd. Het kabinet huilt al voordat zij ook maar geslagen is, buigen voor terroristen NOOIT EN TE NIMMER dan maar vechten voor wat ik waard ben ja ik ben een Nederlander die niet buigt voor terrorisme. Maar vecht voor zijn vrijheid en voor die van andere Nederlanders. Verbod van de film staat gelijk aan de boekverbrandingen in de dertiger jaren van de vorige eeuw toen de heer Adolf H. aan de macht kwam. Het riekt ook naar Middeleeuwen. We hoeven anderen niet te beledigen, maar de waarheid mag wel boven tafel. Wij worden als volk voortdurend beledigd door een regering die vreemdelingen onze cultuur laat uitwissen. DAAR zit het probleem!

Moslims roepen allemaal in koor: je mag de Profeet niet beledigen. Nou, dat is waar, Theo kan het niet meer navertellen. Vooral de gevolgen voor 'ongelovigen' en vrouwen in de Islam landen zelf. Dat noemen wij hier: documentaire maken. Als jullie zover willen gaan dat ook te verbieden maak je jezelf volkomen belachelijk voor de hele aarde! Theo van Gogh nog eens te citeren: "Ik voel me tweederangsburger in eigen land omdat ik achterhaalde discussies moet voeren met een in mijn ogen agressieve minderheid die weigert ook maar enig begrip op te brengen voor idealen welke in het gastland gemeengoed zijn. Wij dienen ons aan U aan te passen, U die geen notie heeft van scheiding van Kerk & Staat.”
In wat voor land leven we nu eigenlijk. Balkenenden moet voor zijn volk staan en voor Wilders, net zoals de Denen doen voor hun volk en hebben gedaan. Weet je,ik schaam mij voor mijn land, Nederland. Ik vind het huichelarij wat er hier gebeurd. Weet je wat het gevaar is:' Angst is de grote boosdoener en daar door raak je verlamd. DEMOCRATISCH,JONGENS,WETEN JULLIE NOG Een volk dat voor tirannen zwicht....De westerse politici moeten bij voorbaat de islamitische staten de wacht aanzeggen, dat zij verantwoordelijk zijn voor wat er zal gebeuren! Waarom waarschuwt men Wilders voor de gevolgen? Die gevolgen komen niet van hem, maar van van de Islamieten.

De 'vreedzame' islam ontmaskerd - UITKIJK

De 'vreedzame' islam ontmaskerd


Startpagina
Algemeen en politiek
Natuur, milieu en gezondheid
Islam ontmaskerd
Multiculturele chaos
DIVERSEN

10-08-2009 15 reactie(s) van lezers
Het gaat prima met Europa. En Nederland...
Het aantal moslims binnen de Europese Unie zal de komende veertig jaar verviervoudigen. In 2050 is een op de vijf inwoners (20%) van de EU moslim. In Groot-Brittannië, Spanje en Nederland zal dat percentage zelfs nog veel hoger liggen. Dat schrijft de Britse krant The Daily Telegraph op basis van eigen onderzoek.ImmigratieVorig jaar was 'slechts' vijf procent van de inwoners van de EU muzelman. Dat komt neer op 25 miljoen personen. Ongeveer 850.000 daarvan wonen momenteel in Nederland. In 2050 hangt volgens de Britse krant twintig procent van de bevolking het islamitisch geloof aan. De ontwikkeling is vooral toe te schrijven aan de massale en ongeremde immigratie uit moslimlanden en het hoge geboortecijfer onder moslims.Demografische tijdbomCritici zien de uitkomsten van het onderzoek als het zoveelste bewijs van de falende aanpak van de 'demografische tijdbom', zoals de verspreiding van de islam binnen de EU wordt gezien. Experts waarschuwen dat de toename van het aantal moslims in de EU zal leiden tot ingrijpende veranderingen op het gebied van onder andere mensenrechten, onderwijs, buitenlandse politiek en sociale zekerheid, schrijft de krant. Frankrijk is het land met de grootste moslimpopulatie van Europa. Daar is nu al tien procent moslim.
15 reactie(s) van lezers Reageren
Reacties van lezers
door Moedeloos... op 10-08-2009 18:11
Tsja. Bekende gegevens. En dat weet politiek Den Haag óók allang. Eigenlijk moest je gewoon die hele 2e kamer verzuipen in de Noordzee, m.u.v. de PVV.De rest pleegt nu en op termijn LANDVERRAAD door gewoon te doen alsof hun neus bloedt. Hopelijk komt er na W.O.-III ook nog een bijltjesdag voor dát soort gasten... :(
door Jurgen op 10-08-2009 22:23
Tsja, en volgens de koran dient in het kader van de jihad de strijd ingezet te worden bij een een verhouding van 1 moslim op 10 ongelovigen. Dus actie ruim voor 2050, denk ik zo...
door Evert op 11-08-2009 19:45
Deze bevindingen ontkrachten terecht, maar helaas, de "bevindingen' van het CBS als zou Nederland als geheel ontkerkelijken, ook de islam. Er zouden volgens het CBS minder moslims zijn, omdat de moskee minder bezocht wordt.Het CBS vergeet echter dat binnen de islam het bezoek aan de moskee niet dezelfde -belangrijke- betekenis heeft als binnen het christendom. De moslim dient "goede daden" te verrichten, en die zijn te vinden in de koran, de hadiths, de sharia en de "vijf zuilen" waarnaar men moet leven: moskeebezoek wordt daarin niet zo nadrukkelijk vermeld. Dat deze "goede daden" op zijn zachtst gezegd niet altijd "goed" zijn volgens moderne Westerse maatstaven ervoer Theo van Gogh aan de lijve op 2.11.2004.Het staatsstatistiekbureau suggereert zo dat het met de islamisering van Nederland, en eigenlijk geheel Europa wel meevalt, pure misleidende staatspropaganda dus. Men gaat voorbij aan het feit dat de moslim, ook als hij de moskee minder bezoekt, altijd moslim blijft, en zichzelf en zijn ideologie superieur acht aan (alle denkbeelden van) de "infidels".
door Evert op 11-08-2009 19:52
Evert (vervolg) Nederland kent officieel bijna één miljoen moslims, en dat nog afgezien van wat hier illegaal rondzwerft. Je hoeft geen Einstein te zijn om te beseffen dat als de Europese vrouw gemiddeld 1,5 kind "produceert", en de moslimvrouw gemiddeld vier, de in dit artikel geschetste ontwikkeling/voorspelling helaas zal uitkomen.De voormalige Algerijnse president Boumédienne zie het al: "Het is de baarmoeder van onze vrouwen die ons [de moslims - E.) de overwinning zal schenken". Als wij niets doen, krijgt hij gelijk, en wordt het onderzoek van de Daily Telegraph bewaarheid.Zolang de Europese landen door lafaards en slappelingen geleid worden, zal dit doemscenario uitkomen, en wordt Europa één groot Joegoslavië zoals in de jaren negentig, of erger.
door Arend de Wit op 12-08-2009 11:47
Hoezo "... de falende aanpak van de 'demografische tijdbom', ..."? Dit is willens en wetens door de weg-met-ons, anti-nationale en xenofiele regeringen in de hand gewerkt. Het gaat juist prima! Eh, toegegeven, met ons (den autochtoon) minder, maar daar heeft de huidige elite lak aan. De vernietiging van de westerse mens en zijn cultuur kan de verlichte kosmopolieten (moslimlovers) immers niet snel genoeg gaan.
door De zienert op 12-08-2009 16:09
'de "bevindingen' van het CBS als zou Nederland als geheel ontkerkelijken, ook de islam. Er zouden volgens het CBS minder moslims zijn, omdat de moskee minder bezocht wordt.'Inderdaad één grote multiculofiele leugen. Wil het CBS mij dan even uitleggen waarom de moskeeën hier te lande dan als paddestoelen uit de grond schieten? Het CBS is bestaat ook voor het grootste gedeelte uit links socialistische ambtenaren die de cijfers precies naar de multiculturele hand zetten.Gelukkig laat een snel groter groeiende groep hollanders zich dergelijk zand niet meer in de ogen strooien.Ik verheug me nu al op de enorme verkiezingswinst van de PVV bij de eerstvolgende gemeente en parlementsverkiezingen.
door j winants op 12-08-2009 20:31
sja...en daar sta je dan als PVV. En geen linkse hond wilt een coalitie bij verworven winst. Ik voorzie dat we allemaal verzuipen in de Islam en zn hele sharia gedoe erbij. De Hollander is niet van de weerstand...ies koeltoer. Wij wachten af dat t te laat is, en dan...scenario Kok en aanverwant tuig! Te laat dus! Ik hoop inderdaad dat mijn kinderen opgroeien in een land waar men gedegen NL spreekt tegen elkaar en waar men elkaars naam kan uitspreken zonder over de 6 medeklinkers achterelkaar te struikelen. Wederom, tijd voor die arena incluis leeuwen als voorspel echter met een ander volk als speeltje: Den Haag eerst! Dan, het paard op mét wit gewaad met rood kruis op de borst, fier en trots!
door Daan op 12-08-2009 23:06
In Maart 2004 heeft de Journalisten Vereniging zijn leden, bijna allemaal Links,gevraagd om terughoudend te zijn met negatieve berichtgeving over allochtonen. Daarom heeft men het vaak over Nederlanders als het Marokkanen zijn, mijn tenen gaan krom staan. Ook de AVRO doet hier aan mee, in 2 vandaag onlangs een reportage over de Nederlanders die door Brussel zijn uitgeleverd.
door 2Crazy2bTrue op 14-08-2009 15:22
Voor de multicul pijnlijke feiten worden doelbewust uit het nieuws geweerd. De censuur zit oa in de gehele dagbladpers. Als ik bijv. het woord "allahtoon" in een commentaar bij een Telegraaf artikel opneem, wordt dit steevast niet gepubliceerd. Nederland is gewoon even een tijdelijke communistische dictatuur als opstapje naar het islam fascisme. Zolang de olie maar blijft vloeien en het geld op hun bankrekeningen gestort word, vinden onze beroeps landverraders van PvdA, CDA, GL, D66, VVD, SGP enz het prima zo. En gaat het hier mis dan staat er altijd wel een riant tweede huis klaar in veiliger oorden. Daartoe hebben ze allen zich ruimschoots van de benodigde financiën voorzien.

Nederalnd in gevaar: Mohammed is de populairste naam in het geboorteregister.

Het aantal gereformeerde stomme mensen dat het christelijk geloof verlaat en zich bekeert tot de islam neemt snel toe. Dat signaleert de stichting Evangelie & Moslims.

Predikant Cees Rentier van de stichting meent dat ze zich vooral voelen aangetrokken door 'de primitiviteit- eenvoud van het islamitische geloof'. In het Nederlands Dagblad constateert Rentier bovendien dat de bekeerde zieke mensen vaak nog vromer en fanatieker worden dan hun Turkse en Marokkaanse geloofsgenoten (lees ook Steeds meer bekeerde moslims radicaliseren). Weg van de sharia Volgens Rentier, zal het aantal islamitische bekeerlingen onder gereformeerden de komende jaren toenemen als er geen maatregelen worden getroffen. Om de zwakke en gevaarlijke gereformeerden 'uit de moskee te houden' moet tijdens bijbellessen meer nadruk komen op de verschillen tussen het gereformeerde geloof en de islam, zodat deze mensen duidelijker wordt dat de Islam zeer gevaarlijk is voor hun. De multiculturele samenleving bestaat niet.In 1975 was één procent van de Nederlandse bevolking allochtoon, nu is dat 18 procent. Het Sociaal en Cultureel Planbureau stelt in zijn rapport van 1998 dat Nederland in veel opzichten wel een multi-etnische samenleving is, maar zeker niet beschouwd kan worden als een multiculturele samenleving. Dit rapport stelt verder 'dat Nederland ook geen multiculturele samenleving zal, kan en moet worden'. Dat is niet realistisch en ook niet wenselijk. Volgens een voorspelling van het onvolprezen Sociaal en Cultureel Planbureau zal in 2015 de bevolking van de vier grote steden - Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht - voor vijftig procent allochtoon zijn. De middelgrote steden volgen op gepaste afstand, maar ze volgen. De bevolking van Amsterdam is nu al voor 43 procent allochtoon, de leerlingen van de basisschool zijn voor 60 procent allochtoon, en Mohammed is de populairste naam in het geboorteregister. Het is wonderlijk dat er geen politiek debat is over deze kolossale verandering, over deze metamorfose van de stad. (Als we de wereld even op zijn kop zetten, dan kun je de vraag stellen of zo'n metamorfose ook mogelijk is in steden uit sommige landen van herkomst, bij voorbeeld in Rabat, Ankara, Mogadishu en Peking.) De discussie over 'het multiculturele drama' van Paul Scheffer ging over de gebrekkige integratie van allochtonen en spitste zich toe op de vraag hoe we deze integratie kunnen verbeteren. Maar de vraag die schuilgaat achter dit debat is: Hoeveel immigratie willen we? Hoeveel immigratie kunnen we aan?

Een aantal eeuwen geleden werd de islam verspreid over het middenoosten.

De arabieren kwamen in onze gebieden die voornamelijk berggebieden zijn. Dus besloten ze eerst Iran binnen te vallen. In de 7e en 8e eeuw na Christus werd Iran veroverd door de arabieren en met veel geweld werd de islam opgedrongen aan de bevolking. Het Arabische rijk van de kaliefen overheerste Iran tot de 9e eeuw. De iraanse bevolking die zo hard gestreden had tegen de islam was niet bereid om het zomaar klakkeloos over te nemen. Ze wisten van het verhaal van Hz. Ali en besloten om de islam aan te nemen maar niet als soenieten maar als sjiieten. Het volgende gebied was ons gebied. Een ontoegankelijke regio. Zeer moeilijk om oorlog te voeren. Maar uiteindelijk werden de koerden overwonnen en bekeerd tot het soenitisme. Zeg ik nu allen ... ik bedoelde allen BEHALVE de Koerden van Dersim. Hun regio bleef zich verzetten. Het is de meest ontoegankelijke regio van Koerdistan. Het heet niet voor niks dersim (der = deur, sim = zilver). Het is de zilveren poort van de bergen. Maar uiteindelijk werden ook zij overwonnen. Maar wat gebeurt er nu? In tegenstelling tot de meeste koerden kiezen zij niet voor het soenitisme. Ze wisten dat de Iraniers het sjiietisme hadden gekozen om toch tegen de soennieten te zijn. Maar ze wilden het zoroastrisme ook niet opgeven. Dus kiezen ze zogezegd voor het sjietisme maar ondertussen blijven ze toch het zoroastrisme beoefenen. Het is daarom dat de alevieten en de sjiieten buiten het beeld van Ali niets gemeen hebben qua geloofsbelijding. Daarom aanbidden Alevieten nog altijd het vuur en xizir (de heilige geest van de natuur). Dus door te zeggen dat er geen koerdische alevieten bestaan en dat het van het turks sjamanisme komt ben je voor mij aan het zeveren. Nog een voorbeeld om dit te bewijzen. De turkse alevieten hebben andere gebruiken dan de koerdische. Zij hebben het concept van vuur en dergelijke niet omdat het gewoon niet bij hun voorkomt en wel in het zoroastrisme. Nog een voorbeeld voor de verwantschap van alevitisme en zoroastrisme aan te tonen is het concept PIR (dede). Pirlik komt van de zoroastrianen. De huidige zoroastrianen hebben nog steeds pirs. een wijze oude man die uit een bepaalde familie komt en hun vertelt over de natuur en die zingt voor hun. Een ander voorbeeld. De zoroastrianen zijn de uitvinders van de saz of tambur. Ze hebben dit instrument een 5000 jaar geleden uitgevonden. Dit om te kunnen zingen over de Avesta (het filosofisch boek van zarathustra) en om semah te dansen (semah komt ook van de zoroastrianen). En wat doen de Alevieten, ze gebruiken hetzelfde instrument om dezelfde reden. Dus voor mij is de conclusie: Alevitisme is niets anders als het zoroastrisme verborgen onder het mom van de islam. Dit om de eigen gebruiken niet kwijt te geraken en om de vijand de indruk te geven dat ze bekeerd waren. PS: ik had ook nog overlaatst een artikel gelezen in een engelstalig geschiedenistijdschrift. De avesta werd in een zeer oude taal neergeschreven zo een aantal duizend jaar gelden. En de taal die hier het dichst bij aanleunt (er werd beweerd dat het zelfs nog bijna dezelfde taal is) je raadt het al, zazaki is. Dit kan ook een beetje verklaren waarom in Dersim bijna alle zazaki sprekers alevieten zijn.Er bestaan geen Koerdische soennieten of siiten. De soennieten en anderen volgen een stroming in de Islam. Islam is een religie die niets met Koerden te maken heeft, want de Koerden zijn een volk of wel een etnische groep. Religie en Etnische groep kan je niet samen nemen. De Koerden uit Oost-Koerdistan zijn overwegend (90%) soennietische Moslims. Zij worden onderdrukt, niet alleen doordat zij Koerd zijn, maar inderdaad ook doordat zij geen sjiieten zijn. De Iraanse heersers en dictators zijn juist wel van de sjiietische stroming van de Islam. Koerden zijn overwegend dus soennitische Moslims. En dan heb ik het over alle Koerden, ook uit west-, noord- en zuid-Koerdistan. De Koerden zijn wat betreft hun geloof zeer seculier. Dit in tegenstelling tot alle andere volkeren waarvan het meerendeel soennitisch Islamitisch is.
Koerden zijn wat betreft de Islamitische regels zeer soepel, tolerant, vrij en seculier. Het toepassen van de Islamitische regels is iets wat men persoonlijk moet doen en iedereen voor zichzelf moet weten. Dit is de grootste reden waarom de Koerden geen Islamitische wetgevind zullen accepteren. Koerdische mannen hebben ten opzichte van de Koerdische vrouw, zeer veel respect. De Koerdische dame heeft veel aanzien bij de Koerden. Zij regelt het hele huishouden en zij is de "zon van het huis". De Koerdische mannen (natuurlijk niet allemaal) zetten geen of nauwelijks druk op hun vrouwen. Een hoofddoek dragen is dan ook geen "must" en is dus iets wat de dames zelf moeten beslissen.
De Koerdische alevi’s werden niet alleen vervolgd, vanwege hun geloof, maar ook vanwege hun afkomst. Een deel van de alevitische gemeenschap streeft naar erkenning als gelijkwaardige geloofsgemeenschap naast de soennitische; een ander deel laat zich geleidelijk assimileren. De cultuurstrijd om de religieuze identiteit van de Alevieten vindt ook in Europa plaats (mogen de alevieten een eigen geestelijke uit Turkije laten overkomen of moeten ze het maar met een soennitische imam doen?).

Want sommige van de heftigste gewapende conflicten van de jaren dertig uitgevochten tussen de troepen van de kemalistische republiek en alevitische groepen. Toen de staat in de jaren dertig effectieve controle wilde vestigen in het uitgestrekte en uitermate geïsoleerde berggebied van Dersim, brak daar een opstand van de alevitische Koerdische stammen uit, die met zeer harde hand werd onderdrukt. In de nasleep van de opstand werden grote aantallen inwoners van Dersim naar West- en Midden-Anatolië gedeporteerd. Hier leven nog steeds veel Koerdissche nakomelingen.

Deze opstand wordt door sommige gekenmerkt als een religieuze opstand en door andere als een Koerdische opstand of als een aparte regionale opstand. Maar volgens Martin van Bruinessen is de opstand zowel Koerdisch als alevitisch, omdat er voornamelijk Koerden aan deelnamen en omdat de Koerdische taal bij de opstand werd gebruikt. De opstand was volgens hem ook alevitisch, omdat er geen Soennitische Koerden aan deelnamen.

Stemmen op PvdA (de hoofdschuldige) en medeschuldigen

--Daarom zwijgen zij over de door hen geweensteuitbreiding van de Europese Unie met Roemenië,Bulgarije, Turkije en meer Oost Europese ofAziatisch/islamitische landen zoals een vijftalAziatische Turkse republieken ofwel Noord-Afrikaanseislamitische landen zoals Marokko..--Daarom zwijgen zij over verdere openstellling van deEuropese grenzen voor tientallen miljoenenOost-Europeanen Aziaten en Afrikanen. Dat moetontwikkelingshulp heten zoals Minister van Ardenne zograag wil. Het resultaat is dan dat het hele socialeverzekeringsstelsel, nu al het duurste in de helewereld nog veel duurder wordt voor een steeds kleineregroep nog werkende Nederlanders en productievebedrijven. Die bedrijven verhuizen dan ook in hoogtempo al hun arbeidsintensieve activiteiten naarlanden met lage lonen en personeelskosten. --Daarom verzwijgt men dat de islam op groond van de“heilige”koran en de overleveringen over de doorMohammed uitgevaardigde geboden streeft naarwereldoverheersing en onderwerping van “ongelovigen”en vrouwen en de heilige oorlog tegen de Westerselanden verplicht stelt. --Daarom verzwijgt men dat de islam van allleongelovigen een zware belasting eist waarvan moslimszullen worden vrijgesteld. Onze regering heft dezeislambelasting door de verstrekking van uitkeringen,huisvesting, scholing, gezondheidszorg, pensioenen ensubsidies.--Daarom mogen genaturaliseerde buitenlandders hunoorspronkelijke nationaliteit behouden zodat zij onderhet gezag van ons vijandige islamitische landenblijven.-- Daarom worden werkloosheidscijfers vervvalst doorgrote groepen werklozen gewoon niet mee te tellenomdat zij niet naar werk zoeken of ze wordenondergebracht in de cijfers van WAO of Bijstand ofnutteloze ZBO’s.-- Daarom worden in meerdere Europese landden illegalengedoogd of steeds weer opnieuw gelegaliseerd met eengeneraal pardon om nog meer analfabeten aan te trekkennaar ons luilekkerland.--Daarom zwijgt men ook over het voornemenn om de doorhet volk verworpen Europese Grondwet alsnog, misschienin iets gewijzigde vorm in te voeren. Natuurlijkblijven daarbij de meest gevaarlijke en ongewensteartikelen ongewijzigd omdat die de ongeremdeislamisering van Europa mogelijk moeten maken.. Daarommoeten anti discriminatie artikelen en artikelen overongeclausuleerde vrijheid van godsdienst, onderwijs envereniging kost wat kost behouden blijven.--Daarom wil men ook de staatsschuld niet aflossen,want die bestaat uit een schuld aan depensioenfondsen. Die kan men niet aflossen want datgeld is allang opgebruikt voor het bekostigen van hetdesastreuze migratiebeleid.---Daarom blijft men roepen dat de vergrijjzingonbetaalbaar wordt en de jongeren de pensioenen moetengaan betalen omdat die grote massa’s geld door allevoorgaande kabinetten zijn opgemaakt voor definanciering van immigratie van ongeschoolde niet voorarbeid inzetbare analfabeten die zelfs onze taal nietwensen te leren en zich uiterst vijandig opstellentegen onze Westerse samenleving.Men wil gewoon de grote problemen waar Nederland meewordt geconfronteerd helemaal niet aanpakken! Dieproblemen hebben zij zelf gecreëerd in hun onnozelestreven naar de (on)maakbare ideale multiculturelesamenleving.In plaats daarvan bakkeleit men over kleinigheden vaneen procentje meer of minder voor onderwijs,misdaadbestrijding, asielzoekers, zorg. Beloofdelastenverlichting kan men niet waar kan maken, wantlasten zullen alleen maar stijgen door de toevloed vanongeschoolde migranten..

donderdag 20 augustus 2009

http://members7.boardhost.com/werken/

het is jammer dat de intolerante moslims in Nederland nauwelijks tegengas krijg in de landelijke media (m.n. radio en tv).Daar heerst nog steeds het dogma dat de multicul een verrijking is voor Nederland. En voor sommige culturen geldt dat ook inderdaad.Maar het islamitische staatssysteem is m.i. een áchteruitgang, en moet veel meer tegengas krijgen in de diverse actualiteitenprogramma’s op tv.Het lijkt zo te zijn dat de fossiele linkse mensen die daar de touwtjes in handen hebben, maar moeilijk afstand kunnen doen van hun brutaal geclaimde morele superioriteit.Het dogma van de multicul, is achterhaald, gelukkig zijn veel mensen “van de onderlaag van de bevolking” hier al van doordrongen, omdat er tegenwoordig Internet is. Tenslotte is de oergroep van de emigranten(Marokkanen Turken),per uitnodiging gekomen,alleen heeft men HUN ten groten dele,het nederlands paspoort gegeven dat was een grove fout van de nederlandse regering!Daardoor konden de allochtonen politische en bestuurlijke activiteiten uitoefenen,dat roept zoals bij U duidelijk te zien is,dubbele loayliteit op. Politische activiteit,door niet nederlanders,had men moeten vermijden nee…verbieden ,als clausule opnemen dat mensen met twee nationaliteiten geen funktie’s in de politiek mogen beleggen….DAT is vragen om problemenHet is weer eens de PvdA die comments heeft,geen wonder dat er zoveel mensen uitstappen,en er niets van de eens zo grote partij overblijft,Het verval begint van binnenuit met leden zoals deze ELATIK…Ik zou kunnen stellen aan hand van de peilingen,dat het verval van de PvdA al ver voort geschreden is!Ik raad Elatik ook aan de namen van tweede wereld-oorlogsfiguren NIET in de hedendaagse miserabele politische situatie te gebruiken.Dat laat nl een visie zien op de geschiedenis die niet klopt…Maar vele allochtonen hebben geen of weinig kennis van geschiedenis,om zo meer van hun islamgeloof,wat een eenrichtingstrend als resultaat heeft!Gelukkig is de vrije meningsuiting ,voor ons burgers nog steeds heilig. Met moslims valt niet te praten. De slaven van Allah zijn meesters in het parasitaire argument (jij-bakken, op de man spelen, WO II misbruiken) omdat ze zelf niks te melden hebben.
Dat een sharia-aanhanger als Fatima Elatik (hoofddoek = shariavoorschrift) in een westers land een bestuurlijke functie mag vervullen, is op zich al een bewijs van islamisering, waar de PvdA voor verantwoordelijk is. De historische vriendschap tussen de moslims en de NSDAP (let op de S en de A) is verklaarbaar uit het sociaal-economische programma. Hitler was een socialist. Dit terwijl het partijprogramma van de PVV liberaal is.
Ook in de newspeak zie je die overeenkomst terug: vergelijk het PvdA-jargon (achterbuurt = prachtwijk) met de moslimpropaganda: islam = vrede en, eentje van F. Elastiek, moslims zijn slachtoffer want semitisch.
In Turkije staat Mein Kampf (Kavgam) al jaren op de bestsellerlijst. Daar hoor je moslims, wijselijk, ook nooit over.

Werk en Integratie Forum

http://members7.boardhost.com/werken/

We willen geen moskee

Geen moskee in onze buurt!
Eerstdaags opent in de Van Kerckhovenstraat nabij het Stuivenbergplein een nieuwe Pakistaanse moskee. Het betreft niet de zoveelste “garagebox-moskee” maar een grootschalige nieuwbouwmoskee met minaretten incluis. Deze Pakistaanse moskee wordt de vijfendertigste moskee in Antwerpen en de achtste moskee in Antwerpen-Noord. Genoeg is genoeg! Antwerpen-Noord islamiseert in snel tempo. Steeds meer winkels vermelden Arabische opschriften; het straatbeeld wordt bepaald door Arabisch sprekende mannen in djellaba en gesluierde vrouwen en op iedere hoek van de straat is er wel een moskee, een Marokkaanse of Turkse vzw of een koranschool. Antwerpen-Noord is niet alleen de vergaarbak voor alle overlast en problemen die men elders niet wil (prostitutie, drugopvang, daklozen, politieke vluchtelingen, …) maar wordt langzaam maar zeker een islamghetto waar de Vlaamse en Antwerpse bevolking zich steeds minder thuis voelt.Het geld van de vzw Islamic Association…. De prestigieuze Pakistaanse nieuwbouwmoskee kost handenvol geld. Velen vragen zich af waar deze vzw het geld vandaan haalt om zo’n groot gebouw op te trekken? Enkele jaren geleden namen verschillende leden van de raad van bestuur van de vzw Islamic Association ontslag omdat er een gerechtelijk onderzoek naar hen werd gevoerd omtrent de financiële witwaspraktijken en zwart geldcircuitsrichting Pakistan. De vraag is en blijft: waar komt het geld vandaan?

Het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking

Het gaat om het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking, voornamelijk Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken gaan vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen en daarna uit moet groeien tot een meerderheid, die met geweld of zogenaamd democratische middelen ons land moet onderwerpen aan de islamitische landen. Helaas is het juist de Nederlandse overheid die de islam daarbij steunt en financiert. Daarnaast is de financiële steun uit het Midden Oosten voor de bouw van sommige moskeeën te verwaarlozen. De overheid misbruikt daarvoor het hele sociale verzekeringsstelsel en alle voorzieningen die door Nederlanders worden betaald met hoge verzekeringspremies en belastingen. Islamitische leiders begrepen al gauw dat hen zo op een presenteerblaadje werd aangeboden wat zij in 14 eeuwen durende aanvalsoorlogen tegen het ongelovige Westen niet konden bereiken. Namelijk de verovering en onderwerping van ons land (en heel Europa) aan de islam. Moslims hebben geen enkele binding met de westerse cultuur en rechtsorde, die voor hen gewoon niet bestaan. Dat zijn hoogstens tijdelijke zaken, die zij moeten ondergaan in afwachting van de oorlog en uiteindelijke heerschappij van de islam. Tot dat moment proberen zij een gematigd en vredelievend imago te presenteren. Intussen misbruiken zij ieder middel om hier een islamitische meerderheid te vormen door middel van : --Beroep op de (verouderde) grondwet m.b.t vrijheid van discriminatie, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging. Deze principes en rechten erkennen zij niet voor anderen, maar worden voor henzelf met veel kabaal opgeëist. In een overbevolkt land zouden groepen van immigranten slechts moeten worden toegelaten wanneer een ruime meerderheid van de bevolking hiermee instemt. Daarbij moet de overheid er heel open in zijn, dat de komst van nieuwe Nederlanders een offer betekent voor alle reeds aanwezige bewoners van ons land (financieel en qua bevolkingsdruk). De beslissing over de toelating van buitenlanders, die tot nu toe steeds een elitezaak van ambtenaren en pressiegroepen is, wordt consequent buiten het publieke debat gehouden. De inwoners van ons land voelen dat hun mening niet gevraagd wordt. Ze vragen zich af wat dit voor zin heeft en waar het einde is. --Lidmaatschap van de Europese Unie voor islamitische staten. Als lid van de EU kunnen zij hun overbevolking van ongeschoolde analfabeten naar Europa verplaatsen en hier een islamitische bevolkingsexplosie bewerkstelligen waardoor uiteindelijk Europa moet worden overheerst. --Dubbele nationaliteit. Door de oorspronkelijke nationaliteit blijven moslims in ons land onderworpen aan buitenlands islamitisch gezag en toezicht van hun ambassades en andere staatsambtenaren, de imams. Zij moeten daar zelfs hun militaire dienstplicht vervullen. Door de Nederlandse nationaliteit mogen zij niet worden uitgewezen wegens antiwesterse of zelfs criminele of terroristische activiteiten.. --Uitkeringen: Door gebrekkige scholing, taalvaardigheid en de onwil om het gezag van een ongelovige werkgever te erkennen zijn moslims veelal niet inzetbaar voor arbeid, maar eisen zij massaal uitkeringen wegens werkloosheid (WW en Bijstand) al dan niet gefingeerde arbeidsongeschiktheid (WAO) en leeftijd (AOW). De nieuwe immigranten, die vaak uitkeringsgerechtigd zijn, doen een meer dan gemiddeld beroep op een groot aantal collectieve voorzieningen. Tegelijk is sterk bezuinigd op de voorzieningen voor de kansarme Nederlanders. Op de overheid hebben immigranten vaak een claimgedrag, terwijl zij in het land van hun herkomst geen verzorgingsstaat kenden. --Subsidies: Islamitische organisaties worden zonder uitzondering gesubsidieerd zodat de Nederlandse overheid de islamitische aanval op de Nederlandse cultuur en rechtsorde financiert. --Infiltratie in alle politieke partijen, politie, justitie, rechtspraak, onderwijs, uitkerende en subsidiërende instanties. Dit is het belangrijkste doel van geschoolde islamieten. Dat is een effectief (en voor hen zelf heel lucratief) wapen om de Nederlandse democratische rechtsorde van binnenuit te vernietigen. Nederlandse politieke partijen en overheden werken daar enthousiast aan mee. --Huwelijksmigratie. Zeventig tot tachtig procent van de tweede en derde generatie islamitische allochtonen haalt een en niet zelden, na scheidingen meerdere huwelijkspartners uit het land van herkomst. Daarmee vermenigvuldig je het aantal gezinnen en de toch al zeer hoge geboortecijfers. Turkse- Arabische moslims: vorrnamelijk geproduceerd door huwelijkmigratie van honderdduizenden zijn nu met eigen winkels, moskeen, scholen, moordenaars en allerlei andere vormen van bedrijvigheid. Men ontvangt alleen de Turkstalige of Arabische radio en televisie. Door hun gerichtheid op de eigen groep spreekt de derde generatie Turken slechter Nederlands dan de tweede generatie. Alleen op school is Turks te horen van een docent, want nu onderling op scholen praten ze ook turks of arabisch. Dergelijke ongewenste ontwikkelingen dreigen Nederland met een naderende ondergang. De oorspronkelijke inwoners trekken vervolgens weg en er ontstaat een wijk van vreemdelingen die zich werkelijk tegen dit land keren.. Bestaande concentraties hiervan oefenen op hun beurt weer een enorme aantrekkingskracht uit op de volgende generatie-divisies moslims, zodat nog meer wegtrekken. En deze proces is volgens de bestuurders van dit land "niet te stoppen"!!! --Kinderbijslag. De hele islamitische bevolkingsexplosie wordt verder gefinancierd en versterkt door de genereuze kinderbijslag. De immigranten komen binnen in een land, waarvan de overbevolking al tientallen jaren een erkend probleem is, maar officieel ontkend wordt; hun komst zet het einde van de bevolkingsgroei steeds verder weg in de toekomst en demotiveert de Nederlanders die aan geboorten beperking doen. Daarbij vertoonde met name de eerste generatie immigranten bepaalde vormen van afwijkend en ongewenst gedrag, zoals een extreem groot aantal kinderen. Bij de tweede en derde generatie daalt het aantal kinderen gelukkig naar een voor Nederland gebruikelijk niveau. Maar wat heb je eraan als er steeds weer een nieuwe ‘eerste’ generatie binnenkomt? Zodra het aantal allochtone leerlingen en leraren op een school een belangrijk percentage gaat vormen, gaan autochtone leerlingen de school mijden en wordt in snel tempo vrijwel het hele leerlingenbestand van een school allochtoon. Op 28% van de Nederlandse basisscholen is circa 50% allochtoon. In de grote steden is op 61% van de Nederlandse basisscholen zelfs tenminste 60% allochtoon (Rapport CBS). Kijk eens naar de Turken en Marokkanen. Zij trouwen en scheiden 3-4 keer in Marokko en Turkije. De gescheiden vrouwen belanden in de bijstand en halen weer nieuwe huwelijkspartners, vaak verwanten, uit het buitenland. Al die kunstmatig gecreëerde gezinnen en de vele kinderen worden onderhouden door bijstandsuitkeringen, kinderbijslag, huursubsidies en vrijstelling van lokale belastingen. Scholing, gezondheidszorg en huisvesting worden (met voorrang) verzorgd door de overheid en betaald door machteloze belastingbetalers.. Omdat autochtonen, die voor zich zelf zorgen, soms ook met partners uit een, meestal westers buitenland, trouwen mogen zij immers niet gediscrimineerd worden en dit kunstje steeds blijven herhalen. Ambtenaren moeten al de benodigde papieren, uitkeringen en voorzieningen steeds weer opnieuw blijven regelen. Het is ongelooflijk dat een groot deel van onze overheid zich bezig houdt met deze vijandige bevolkingspolitiek en deze steunt. Een aantal Turken en Marokkanen is wel getrouwd met Nederlandse vrouwen. Die huwelijken eindigen door culturele en religieuze tegenstellingen meestal in een scheiding, waarbij de kinderen worden opgeëist door de man of ontvoerd, omdat zij niet mogen worden onttrokken aan de islam Die kinderen moeten beslist als islamiet worden opgevoed en door hun islamitische namen levenslang herkenbaar blijven. Worden al die vrouwen niet misbruikt voor de demografische oorlog van de islam? Jawel, maar in de islam gelden nu eenmaal andere wetten. Vrouwen hebben geen rechten, zijn slechts een akker voor de man en hebben de plicht veel kinderen te baren, want daardoor zal de profeet alle volkeren der aarde in aantal overtreffen en onderwerpen. Deze ongewapende demografische oorlog is oneindig veel gevaarlijker dan haat zaaiende imams en gewelddadige moslim fundamentalisten die oproepen tot de gewapende jihad. Men heeft de bevolking echter wijs gemaakt dat jihad iets heel anders betekent. Het zou zogenaamd de innerlijke strijd zijn tegen de eigen kwade neigingen (de grote jihad) wat de hoeksteen en het hart of de heilige zuil van de islam wordt genoemd. Niettemin wordt in koran en overleveringen wel degelijk de gewapende strijd tot verbreiding van de islam verplicht gesteld voor iedere moslim. De huidige islam voldoet volledig aan de opdracht van haar stichter.Wereldwijd worden (burger) oorlogen gevoerd tegen heidenen Joden en Christenen, worden zij uitgemoord of verdreven en worden tempels, synagogen en kerken verbrand. Met gruwelijk laffe terroristische aanslagen worden bevolking en politici angst aangejaagd en beginnen politici de bevolking op te roepen om de moslims meer respect te tonen want anders zal het fundamentalisme en het geweld blijven toenemen. Zelfs de Turkse ambassadeur chanteert onze overheid om met dit dreigement Turkse toetreding tot de Europese Unie af te dwingen Dit alles geheel naar het voorbeeld en de geboden van de profeet zoals in de koran en hadith in gruwelijk detail wordt beschreven. Hetzelfde staat ons ook hier in West Europa te wachten. Inmiddels heeft de islam tientallen miljoenen volgelingen naar West Europa overgebracht en zijn er duizenden moskeeën gebouwd. Daarin worden steeds meer jongeren opgeroepen tot de gewapende Jihad of door teksten uit de koran en hadith aangezet tot criminaliteit. Onafgebroken roept men dat de fundamentalistische extremisten slechts een verwaarloosbare minderheid vormen. Men ontkent dat die fanatieke en gevaarlijke minderheid steunt op een vele malen grotere groep moslims die zichzelf gematigd noemt maar desondanks streeft naar de islamisering van Europa. Maar, ook die gematigde moslims voeren een heilige oorlog zoals bevolen door de profeet. Men voldot ook aan zijn oorlogsplicht door zijn huis en land te verlaten om elders de islam te verspreiden en te zorgen voor een groot nageslacht om andere volken in aantal te overtreffen en te overheersen. Ook kan men deelnemen door te zorgen voor de familie van de gewapende strijders, hen te huisvesten en te financieren. Dit is de gevaarlijkste ontwikkeling in de Europese geschiedenis. Want hoe moet de moslim zich volgens de koran en hadith werkelijk gedragen tegenover de “inboorling” , de inwoner van de dar al-harb, (het huis van de oorlog), die de harbi wordt genoemd. Let op beste lezers, het gaat hier over u. U heeft als harbi volgens de Sharia absoluut geen rechten. Uw leven en uw bezittingen behoren aan de moslims. Ook Nederlandse vrouwen beschouwen zij als hun eigendom. Die vrouwen hebben juridisch de status van oorlogsbuit en worden als zodanig behandeld. De hele wereld en alles dat zich daarop bevindt is immers door Allah alleen gecreëerd voor zijn gehoorzame volgelingen, de moslims. Het bestelen van een harbi is dus een daad van restitutie. Veel mensen vragen zich af waarom jonge moslims zich misdragen jegens inboorlingen terwijl bij hen in Marokko of Turkije de wet zo streng is. Inderdaad, de islamitische wet bestraft stelen met de amputatie van ledematen en bij herhaling zelfs met de dood. Dat is afhankelijk van slachtoffer.. De verboden van doden of stelen zijn namelijk niet algemeen geldig. Harbis mogen straffeloos worden bestolen of gedood en hun vrouwen verkracht!!! Wie de profeet niet gehoorzaamt is in oorlog met Allah en moet worden gedood of verdreven tenzij hij zich onderwerpt en belasting betaalt aan de islam. Moslims zijn het beste volk ter wereld ooit geschapen; Zij gebieden wat goed is en verbieden wat zij volgens de koran slecht achten. Vandaar hun eeuwig herhaalde eisen om meer respect. -- Het is zo oneerlijk jegens de Nederlandse bevolking dat door alle hierboven genoemde middelen het aantal islamieten in Nederland vier maal zo snel groeit als de oorspronkelijke bevolking om de ondergang van Nederland te versnellen, nota bene met de hulp van de eigen collaborerende Nederlandse overheid. Burgemeesters en wethouders openen trots de met hun hulp gebouwde moskeeën, de centra van waaruit de ondergang van Nederland wordt geregisseerd. -- Het is zo oneerlijk! Dat imams, door buitenlandse overheden betaalde staatsambtenaren hier een tweede uitkering krijgen om hun ontoelaatbare godsdienst te verkondigen. -- Het is zo oneerlijk! Turken en Marokkanen krijgen hier zonder enige verplichting een Nederlands paspoort als middel voor de Islamisering en hun strijd tegen de “ongelovigen”in feite.. -- Het is zo oneerlijk! Dat misdadigers door dat paspoort (ondanks hun buitenlandse nationaliteit) niet teruggestuurd mogen worden, hoewel ze geen Nederlanders willen worden. -- Het is zo oneerlijk dat de bevolking door de overheid wordt gedwongen om hun eigen ondergang te financieren met tientallen miljarden Euros per jaar voor uitkeringen, sociale verzekeringen, scholing, gezondheidszorg voor een vijandelijke vijfde colonne. Hoe lang nog zullen politieke en kerkelijke organisaties blijven negeren dat de islam met een beroep op de grondwet onverdraagzaamheid, geweld en criminaliteit propageert. Je kunt een kwaadaardige tumor niet genezen zonder duidelijke diagnose en bestrijding. Niemand is ooit beter geworden door zijn ziektebeeld te ontkennen. Alles wordt ontkend en nieuwe generaties worden stelselmatig geïndoctrineerd.. Het gevaar is dan reëel dat je door gebrek aan daadkracht toestaat dat de islam met zijn extreme elementen de Nederlanders in gijzeling neemt. Er moet nu definitief een einde gemaakt worden aan deze islamitische stormvloed vanuit Turkije en Marokko. De tijd dringt!: Uitstel leidt alleen tot massale etnisch-religieuze gewelddadige conflicten op een later tijdstip. De huidige politiek doet daar hard aan mee met zijn schijnmaatregelen, nep maatregelen hebben de instroom van kwaadaardige profiteurs nog niet verhindert, terwijl instroom op nul lijn is nu absoluut noodzakelijk... Want niemand wil de boodschapper zijn van slecht nieuws. Zij die het wel doen worden systematisch koelbloedig vermoord. U staat dit toe dat dit in UW land gebeurd. Wanneer wordt u wakker?. De aanwezigheid van zoveel aanhangers of gerelateerd (westers genoemde potentiële moslims: antilliers en surinamers etc..) aan de Islam in Nederland vindt zijn oorzaak in een mix van grote blindheid, daar zullen de volgende generaties spijt van te hebben. De instroom van moslims heeft ons land gewoon niets goeds gebracht en is een van de grootste bestuurlijke blunders van de vorige eeuw. De wijze waarop van Kooten en de Biel proberen iedereen belachelijk te maken die de verantwoording bij de armelanden zelf legt is niet gebaseerd op feiten en door de tijd inmiddels achterhaald. Verschillende landen zijn namelijk bezig met een grote opmars. Gezinsvormers en gezinsherenigers; moeten in het land van herkomst verblijven: ze moeten liever zich herenigen in Marokko of Turkije. Personen die toch naar Nederland willen, moeten de kosten werkelijk gaan betalen: dit kost Nederland een kapitaal, omdat er huidige bijdrage 3000,- Euro heel weinig is. Dit moet voor de gezinshereniger of vormer minimaal 25. 000 EURO per persoon zijn. Als Nederlandse bestuurders - beleidmakers hun enige plicht nu uiteindelijk serieus gaan realiseren, dan pas komt er wel een definitieve einde aan moslims invasie, ze gaan nooit 25 000 Euro betalen om een land binnen te komen die ze "kafir's land" [volgens koran, land van ongelovigen, vijanden...] noemen! Stel juist nu deze minimale grens om de toekomst van Nederland te redden... Kinderbijslag mag alleen nadat ze echt geïntegreerd worden en werkelijk NL nationaliteit hebben. Deze bijslag heeft tot nu alleen een enorme Moslims bevolking veroorzaakt, heeft geen positieve effect gehad op de Nederlandse bevolking.: veel genoemde factor die belemmerend werkt bij de toename van Nederlanders: Overduidelijk: elke toename van de Moslims is per definitie een afname van de Nederlanders!. Er is behoefte aan consensus over het Nederlands burgerschap: een algemeen-Nederlandse Europese identiteit: Dat betekent dat men tegelijk met een gedeelde identiteit als burger ook de algemeen-Europese - Nederlandse cultuur te verkennen en te verinnerlijken. Daarnaast mag van die persoon verwacht worden dat hij of zij integreert in de netwerken en infrastructuren van Nederland, niet meer met de netwerken van vijandige herkomstlanden-machten... Als dat lukt, zijn burgers niet alleen geïntegreerd, maar kan men er ook aan bijdragen dat de samenleving als geheel zich vérder kan ontwikkelen.

Moslims bouwen moskee en later beschouwen hele gebied omtrent van die moskee als hun eigen ALLAH's heilige land= BEZETTING!!!

Wat zij gisteren van ons gekregen hebben, gebruiken zij vandaag tegen ons en maken hele maatschappij onleefbaar, ze vechten tegen democratische maatschappij, ze willen niet accepteren dat ze nu in een andere land wonen en leven. Ze gebruiken alles wat niet Nederlandse is tegen ons, en prediken, propageren openlik anti- westerse middeleeuwse barbarisme. Men heeft in Nederland met steun van Islamitische landen al duizenden moslim organisaties, moskee's, islam scholen, kampen opgezet van 720.000 koppen! Zoveel, als 12 keer meer dan alle veiligheidsdiensten bij elkaar in hele land. De islamitische racisme en de politieke houding van deze massale anti-Nederlandse barbarse krachten zijn erger dan in 1939 geworden! De Nederlanders worden niet alleen vernederd, erger dan destijds, maar ook erger en massaal aangevallen. Nederlanders in de grote steden kunnen s'avonds niet meer op straat !! Het aankomende Islamitische fascisme zal ons, de gewone man zeker treffen. De democratie wordt om zeep geholpen. Maar onze overheid werkt nog steeds tegen alle reddingsplannen.., Begrijpelijk dat Rita Verdonk nooit geslaagd is in haar voornemen om een dubbel paspoort af te schaffen, met zo'n enge organisatie! De PVDA en het CDA, Donner, hebben dat tegengewerkt om goede vrienden te blijven met elkaar. Ze sympathiseren Moslimse barbarij... Dit riekt naar infiltratie van buitenlandse regeringen om zo via "slapers" uiteindelijk oom macht en zeggenschap te krijgen binnen de Nederlandse regering. Turkije komt nog niet bij de EU, maar als de Turkse belangen van binnenuit worden behartigd door een "loyale" Nederlander met twee paspoorten kan er zo naar worden gewerkt dat de blokkades worden weggewerkt onder de ogen van die o zo "slimme"regeringsgenoten. Let op, we laten ons dit allemaal gebeuren onder het mom van rare gevoellens. Maar eigenlijk worden mooi in het ootje genomen. Je bent uiteindelijk of Nederlander, Marokkaan of Turk. Een combinatie van deze is niet mogelijk, in het dagelijks leven niet en zeker niet in de regering. We zijn dan aan de "goden" cq. "Alla" overgeleverd. Iemand uit Marokko of Turkije die, ondanks dat hij een Nederlands paspoort heeft gekregen, toch zijn Marokkaanse nationaliteit wil houden, die moet maar terug gaan naar waar hij vandaan kwam. Wilt u een duidelijker aanwijzing van de onwil respectievelijk het voorbehoud, in het nieuwe land te assimileren? EU verband, maximale druk op Marokko moet uitoefenen om hun wetgeving op dit gebied te veranderen. De marokkaanse wetgeving houdt in dat kinderen van een marokkaanse vader (die zelf dus ook al in Nederland geboren kan zijn) automatisch de marokkaanse nationaliteit krijgen. Dus dat blijft van generatie op generatie zo doorgaan. Dus bijv. ergens in het jaar 3007 (ik noem maar even een dwarsstraat), wordt een 58e generatie kind van een 57e generatie "marokkaanse" vader geboren, en die krijgt dan volgens de huidige marokkaanse wetgeving automatisch ook de marokkaanse nationaliteit. Dat gaat natuurlijk nergens meer over. Een goed voorbeeld van wat er kan gebeuren met een dubbele loyaliteit ten tijde van een crisissituatie is bijvoorbeeld het uitmoorden van die 1,5 miljoen armeniers door de Turken. Omdat de armeense bevoking in Turkije niet de kant van de moslimturken koos werden ze op beestachtige wijze vermoord, door ze de woestijn in te jagen. Lijkt me een uitstekend voorbeeld van wat er met mensen onderling kan gebeuren wanneer zij er een dubbele loyaliteit op na houden. Het heeft niets met wetteksten op zich te maken. Je kunt wel een en ander in de wet verankeren, maar allereerst moet iemand de keuze maken. Een bestuurder die Nederland wenst te vertegenwoordigen dient eenduidig voor Nederland te kiezen en kan er niet een tweede loyaliteit op na houden, net zo goed als een rechter niet een verdachte kan veroordelen, als hij persoonlijke belangen heeft bij een rechtszaak. We willen toch dat Nederland geregeerd wordt door de goede mensen of niet? Als dat niet zo is kunnen we net zo goed ons direct aansluiten bij Marokko en Turkije en overal moskees bouwen en heel hard Allah Hakbar gaan roepen. Kom op jongens, als je geen zin hebt om compleet Nederlander te worden dan ga je toch lekker in je land van herkomst in de politiek. Neeee dat doen ze natuurlijk niet. Ze hebben geen zin om zand te gaan happen in een land met een slechte economie en mensenrechten die we hier in de middeleeuwen ook hadden.

Het woord Mohammedanisme is een wetenschappelijk goed om een totale en totalitaire ideologie te benoemen, gezien alle islamitische landen totaliter

Het woord Mohammedanisme is een wetenschappelijk goed om een totale en totalitaire ideologie te benoemen, gezien alle islamitische landen totaliter zijn.

Als we spreken over vrienden of goeie kennissen met een Mohammedaanse achtergrond dan spreken we over Moslims, omdat wij ze zo lief vind en ze absoluut niet wil kwetsen. In een debat waaraan Moslims deelnemen, van wie men weet dat ze zich ernstig aan de term Mohammedaan storen, is het beter ter wille van het debat het woord Moslim te gebruwijen. Toch lijkt het mij nuttig om hen te vragen wat zij nu tegen dat woord hebben, het is wel erg elitair om als enige Moslims genoemd te willen worden. Zij volgen Mohammed, zo simpel is dat, net als Calvinisten Calvijn en Lutherianen Luther en Roomsen de paus. Een dialoog kan niet tot stand komen als men voortdurend hete hangijzers uit de weg gaat. Veel voorlichting geven en dat niet aan verdwaasde cultuurrelativisten overlaten, die weten van toeten noch blazen, groeten de vriendelijke groenteman, komen een keer op een suikerfeest en hebben een buurman die lief voor zijn vrouw is, zijn net als de palestijnen en sommige anderen (waaronder wij)boos op Bush en vervolgens denken ze alles van de islam af te weten. Domme, van huis uit veelal Roomse wichtjes, die tot de islam overgaan, dragen ook niets bij aan een dialoog. We moeten met zijn allen proberen samen te leven, maar geen duimbreed afdoen aan verworven vrijheden, zoals vrijheid van meningsuiting.
Welke rol gaat de islam in West-Europa spelen? Komt er een wereldwijde diaspora van Nederlanders?
Inmiddels hebben Nederlanders kunnen kennismaken met het veel te hoge aantal, vaak opzichtige moskeeën, de islamitische scholen, de hoofddoeken- en sluier- epidemie, zelfs burqa-mode is begonnen, met wat u de “de ware islam” noemt, de verzen in de koran en last but not least uw sharia-wetboek, een van terreur doordrenkt prehistorisch vod dat in ons land en in de EU nooit zal worden geaccepteerd. Echter, in Nederland, de EU en de rest van deze wereld is een snelgroeiend aantal moslims actief met een uitermate bloeddorstige agenda, gebaseerd op de koran in casu de Politiek van de Islamitische Baarmoeder, met als doel een wereldkalifaat. Meer details hierover in twee bestsellers van Oriana Fallaci, verderop in deze test. Of het nu door geweld of door manipulatie van regeringen geschiedt, radicale moslims laten de laatste jaren geen middel onbenut om hun waandenkbeelden aan niet-moslims op te dringen.
Eerste en belangrijkste vraag: klopt het dat Allah en de profeet Mohammed middels de koran alle moslims hebben verboden te integreren, de taal van het gastland te leren en met “ongelovigen”om te gaan?
Indien ja, wat zoekt u, vergezeld van uw pseudo-religieuze hoofddoek- sluier- niqaab- en burqa-regiment, dan nog op Europees grondgebied?
Vraag twee: waren de zelfmoordenaars van 11-09-01 en 11-03-04 volgens u vrijheidsstrijders of laffe, niets ontziende, zich op de koran beroepende terroristen?
Wat is de betekenis van de volgende verzen uit de koran, zoals: 1:6, 2:65, 2:216, 2:222 en 223, 2:191, 3:28, 3.29, 3:118, 4:34, 4:89, 4:90 en 91, 4:145, 5:17, 5:51
en 52, 5:60, 5:83, 7:166, 8:12, 9:5, 9:29 en 58:14?
De hele wereld is op de hoogte van onthoofdingen, autobommen, verkrachtingen, ontvoeringen en uiteindelijk het vermoorden van onschuldige mannen en vrouwen door leden van het islamitische geloof. Hoe is deze gore slachtersmentaliteit te rijmen met de telkens door u, uw wereldvreemde imams en onaangepaste achterban herhaalde taqiyya-truc “islam is vrede?”
Wilt u in de EU soms ook een kopie van Darfur opstarten? Denkt u nou echt dat we in dit land niet in de gaten hebben waarom bewoners van de Amsterdamse Diamantbuurt door Marokkaans addergebroed uit hun huis werden gepest, dat onze vrouwen door uw onaangepaste addergebroed op straat worden lastiggevallen, voor hoer uitgemaakt of vaak nog erger? Denkt u dat niemand in de gaten heeft waarom dat onaangepaste tuig van b.v. de islamitische scholengemeenschap Ghaldoun(Schere 47, Rotterdam)het schaatsende publiek in De Uithof/Den Haag niet met rust kon laten? Dat is zeer juist opgemerkt. De enige reden dat dictatoriale ISLAMITISCHE LANDEN geen spa in de grond toelaten, is geheel toe te schrijven aan de angst daarmee de macht en feodalistische barbarse orde te versterken. Dat wil zeggen in die specifieke landen en dat heeft veel minder, dan wij geneigd zijn te denken, te maken met het beschermen van de religie zelf.
700 jaar geleden,tegenover de islam voelde men toen nog een vanzelfsprekend gedeelde verantwoordelijkheid. Maar die hebben we nu niet meer, daarom zoveel moslims, moskeen, criminele bendes, gesteund door de onze politieke partijen.
Reusachtige verbreiding vanuit de bevolking groei in nederlande bewijst dat de Moslims hier een dreiging vanuit de oprukkende islam werkelijkgeworden zijn!!!En daar was toch ook alle reden voor? ‘We moeten niet de latere bitterheid terugprojecteren’ Maar we moeten álle argumenten bekijken. Dat de dreiging van de islam steeds toeneemt in vergelijking met de eeuwen daarvoor en is nu De Arabieren zaten al sinds 711 in Spanje, dus waarom dan niet eerder gereageerd?In het Nederlands hebben we ook een uitdrukking: ‘De kruik gaat zo lang te water tot zij breekt’. Dat wil zeggen: op een gegeven moment is het zover. Uit het feit dat men op een gegeven moment een dreiging het hoofd biedt, kun je toch niet afleiden dat ze niet eerder reëel gevoeld werd? Via Turken en Arabieren rukte de islam in een tangbeweging gestadig naar het Westen op. Via Byzantium(Turkse aanval), via Spanje(Marokkanen)… Veel mensen noemen de slag van Mandzikert (grote veldslag in 1071 in wat nu Oost-Turkije is, traditioneel gezien als het begin van het einde voor Byzantium –hr). Het is beken dat de agressie van beide zijden kwam.
En nu weer maar anders dat zelfde Turken en Arabieren binnen Europa zijn en met een deel van de Europese bevolking achter hun aan zelfde job werken zegt niks tegen de verblindde politicus en machthebbers.

MOSLIMS COLONNE

Niet alleen om politieke-, wetenschappelijke- en bedrijfsspionage, maar nu beïnvloeding van Islamieten is een grote job geworden. Islamieten als 5. colonne wachten op een meerderheid binnen kleine landen.
De Islam wil wereldverovering, d.m.v. geweld de wereld Islamiseren. Nu is er iets vreemds aan de hand, moslims komen niet voor werk maar voor iets anders: Dit is nu een oorlog van de Islam tegen de rest van de wereld.Daar moet men zo snel mogelijk wat aan doen op een rigoureuze manier, want “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”.Er is geen andere mogelijkheid om dit gevaar te keren dan de Islam te vuur en te zwaard te bestrijden.De wereld, en vooral de politici moeten wakker worden voor het te laat is, we zijn 1 stap verwijderd van een burgeroorlog, ook in Nederland.Gewone Nederlanders die werken en leven in een grote stad, die dagelijks te maken hebben met moslims.er moet een verdediging komen voordat ons land compleet geïslamiseerd is.
Kennis hebben van de moslimpraktijken is heel belangrijk:
De geestelijke genocide van de niet islamieten van Mesopotamië begon met de komst van de nieuwe islamitische invasie naar het Midden- oosten in de 16e en 19e eeuw waarbij ze ravage hebben aangericht en de ondergang van het niet islamitische volk in het Midden-Oosten hebben bewerkstelligheid. Door de tussenkomst van de nieuwe Moslims landen werd, het eenvoudige en vaak analfabete volk verdeeld in diverse denominaties, een vreselijke vorm van fanatieke nationalisme werd geïntroduceerd, wat later tot uiting is gekomen in het door hen gecreëerd product . Gezinnen, kerken, gemeenschappen en dorpen werden uit elkaar gerukt in de naam van ,,Jezus” waarbij onbeschrijfelijke, ondefinieerbare, diepgaande onderling haat, wroeging, minachting en leed werd veroorzaak en gestimuleerd in de naam van ,,vooruitgang”, ,,ontwikkeling” en ,,onderwijs”. Kinderen werden tegen ouders opgehitst, families tegen elkaar opgezet, dorpen, stammen en steden werden gescheiden en omringt door een geestelijke rood lijn van ongekende, onbegrijpelijke haat en wreedheid gekweekt door de Moslims. Deze onderlinge haat, versplintering en verzwakking is zowel de arabieren als de Turken niet ontgaan. Misschien heeft deze geestelijke genocide de lichamelijke genocide mogelijk gemaakt. Immers, toen de lichamelijk genocide plaats vond door het toedoen van en Turken, waren de niet islamieten sterk verdeeld en de onderlinge haat, gestimuleerde door de missionarissen, ongekend hoog. Een volk dat geestelijk is verdeeld is vanzelfsprekend een zwak volk. De sterke controle van naties als Turkije en Marokko, de dubbele nationaliteit (met zelfs de mogelijkheid om in vreemde krijgsdienst te moeten treden), het zoeken van een partner in het land van herkomst, de positie van de vrouw, de eerwraak en andere daden die in de Westerse cultuur als 'crimineel gedrag' worden beschouwd.
Staatslieden en Raadsleden met dubbele Nationaliteit, b.v. Marokkaans en Nederlands. Dat komt er op neer dan je met een tweedelig persoon te maken hebt. De bovenhelft is Nederlands en de benedenhelft is Marokkaans. Dus geen hele Nederlander, staat de Grondwet een halve Nederlander toe ons land te beheren? Wel raar, toen ik ooit een ander paspoort aanvroeg werd mij snel duidelijk gemaakt, “luister jongeman, dan verlies jij je Nederlanderschap”. Maar ja, dit is niet het Vaderland waar wij voor moesten vechten, het is het Nederland voor de buitenlanders, daar hebben jullie toch voor gekozen. ***.